Το μήνυμα του Πελίτι για το 2019

Το 2018 σε λίγες μέρες φεύγει στη θέση του θα έρθει το 2019. Μια νέα αρχή, μια νέα χρονιά, μια νέα στιγμή.

Ο Δεκέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες που αφήσαμε μέσα στο χρόνο έτσι ώστε να μη τις κουβαλάμε στη νέα αρχή.

Ο Δεκέμβριος είναι το τέλος του χρόνου, που μπορεί να σηματοδοτεί και το τέλος σχέσεων, επαφών, τόπων, καταστάσεων κ.λ.π. Ας ευχαριστήσουμε για όλα αυτά που μας έδωσε ο χρόνος που φεύγει.

Ο Δεκέμβριος είναι μια καλή ευκαιρία για να σχεδιάσουμε το νέο χρόνο.

Να κάνουμε ένα καινούριο πρόγραμμα στη ζωή μας.

Να βάλουμε καινούριες πεποιθήσεις για να έχουμε πραγματικά καινούρια πράγματα στη ζωή μας.

Βάλτε στόχους υψηλούς. Εμείς βάζουμε τα όρια που θα φτάσει το όνειρο μας και αν θα γίνει πραγματικότητα. Οι υπόλοιποι γύρο μας και οι καταστάσεις απλά μας δείχνουν τη διάθεση μας ως που θέλουμε να φτάσουμε και τι αντοχές έχουμε.

Αν κάπου σταματάει ο δρόμος να θυμάσαι ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσεις στον προορισμό σου. Ο βασικότερος είναι η φαντασία σου. Δες ξεκάθαρα ότι είσαι είδη εκεί, απλά θέλει λίγο χρόνο για να γίνει πραγματικότητα.

Μπορείς να μου πεις ότι είναι πολύ ωραίες αυτές οι θεωρίες.

Για δες λίγο γύρω σου, πριν δεκαπέντε χρόνια ήταν αυτονόητο και φυσικό το fb και το κινητό;

Πόσο λογικό ήταν για τον παππού σου να πάνε άνθρωποι στο διάστημα;

Ακόμη και τα ρούχα που φοράς οι καθημερινή ζωή που έχεις.

Το βάλς αυτός ο παλιομοδίτικος χορός όταν πρωτοξεκίνησε ήταν επανάσταση για την εποχή του, γιατί έφερνε κοντά έναν άντρα με μια γυναίκα.

Αν κάτσεις και σκεφτείς θα δεις ότι όλα αυτά που εμείς σήμερα απολαμβάνουμε είναι υλοποιημένα όνειρα κάποιων ανθρώπων που δεν ήταν στην εποχή τους ούτε αυτονόητα ούτε δεδομένα αλλά αγωνίστηκαν με επιμονή και επιμονή για να τα κατακτήσουν.

Ας εργαστούμε σήμερα για το όνειρο μας, δεν θα έρθει κανείς μάγος για μας το δώσει στο πιάτο. Εμείς με επιμονή και υπομονή θα το καταφέρουμε και κάθε φορά θα εμφανίζεται ένας από μηχανής θεός για να μας λύνει τα χέρια.

Εκ μέρους του Πελίτι που πριν 23 χρόνια δεν υπήρχε και δεν ήταν «φυσιολογικά» αυτά που έκανε τότε, αλλά σήμερα είναι φυσιολογικά και αυτονόητα, σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά. Γεμάτη αγάπη, συνεργασία, ειρήνη, γόνιμη και καρποφόρα χρονιά.

Μια ζεστή αγκαλιά.

Για το Πελίτι

Παναγιώτης Σαϊνατούδης

Ιδρυτής του Πελίτι

Scroll to Top