Σήμερα έκανα το κασέρι με λεμόνι και κώλυσε το γάλα.
Λόγω ότι μου συνέβηκε και άλλη φορά και κατάφερα να καθαρίσω την κατσαρόλα εύκολα δεν στεναχωρήθηκα, αποφάσισα όμως να μοιραστώ τη συνταγή καθαρισμού μαζί σας.
Αν κολλήσει η κατσαρόλα σας ρίξτε ξίδι (τόσο όσο να γεμίσει ο πάτος) και έπειτα προσθέστε λίγη ποσότητα μαγειρικής σόδας. Ανακατέψτε το μείγμα και έπειτα τοποθετήστε το σκεύος στο μάτι. Το μείγμα θα αρχίσει να αφρίζει.
Βράστε για περίπου 5 λεπτά και έπειτα πλύνετε την κατσαρόλα! Αν επιμένουν κάποια κομμάτια πλένετε την κατσαρόλα και επαναλάβετε τη διαδικασία.
Καλή επιτυχία