Συνέντευξη στη Ζωή Αγαθοπούλου

Την Κυριακή 30/5/2021, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM-100 ανταμώνουμε!!! στις 14.00 – 16.00, στην εκπομπή “η ζωή είναι αλλού” #https://fm100.gr/shows/single/i-zoi-ein-alloy με την Ζωή Αγαθοπούλου.

«Οι παραδοσιακοί δρόμοι, μας οδηγούν στο Παρανέστι της Δράμας για να ανταμώσουμε την εναλλακτική κοινότητα “ΠΕΛΙΤΙ” και τον ιδρυτή της Παναγιώτη Σαϊνατούδη, παρέα με μουσικές από τις γωνιές της όμορφης και καλοκαιρινής Ελλάδας. Μείνετε συντονισμένοι στον Fm100 και διαδικτυακά… #akouFM100

http://www.greekradios.gr/live/621/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A1%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-FM100 ?‍

fm100.gr | tv100.eu | ΘΕSSALΟΝΙΚΙ | SKG

Με τη Ζωή Αγαθοπούλου γνωριζόμαστε από τα παλιά χρόνια. Πριν ακόμη ξεκινήσω το Πελίτι. Η Ζωή ήταν από τους ανθρώπους που στήριξε με τις εκπομπές της στο ραδιόφωνο τα πρώτα βήματα του Πελίτι.

Μαζί με τον άντρα της Δρόσο Κουτσοκόστα και την μεγάλη παρέα των μουσικών φίλων τους στήριξαν μουσικά την πρώτη εκδήλωση “Τραγουδώντας για το Πελίτι”.  Απολαύστε δυο βίντεο από την ιστορική μουσική εκδήλωση στο Δασωτό Κ. Νευροκοπίου στις 11 Νοεμβρίου 1995.

Μια εκδήλωση που για όσους ήταν εκεί έγραψε στην καρδιά και στη μνήμη τους.

Με την ευκαιρία αυτής της συνέντευξης θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους ανθρώπους που στήριξαν το Πελίτι στα πρώτα του βήματα.

Ζητάω συγνώμη από τους φίλους και γνωστούς που μπορεί να τους πίκρανα στην πορεία της διαδρομής.

Φέτος στις 4ης του Σεπτέμβρη 2021, θα έχουμε την 21η Πρώτη Γιορτή Σπόρων του Πελίτι, θέλω να καλέσω όλους τους συνοδοιπόρους των πρώτων χρόνων να κάνουμε μια επανασύνδεση ένα Reunion.

Τη φωτογραφία που έβαλα στο άρθρο την τράβηξα εχθές (29/5/2021), αυτή η φωτογραφία περιγράφει το Πελίτι. Το Πελίτι μπόρεσε, έζησε και δημιούργησε γιατί έχει τα χαρακτηριστικά των σπόρων που διασώζει. Μέσα στην πέτρα, με ελάχιστο χώμα και νερό μπορεί να φυτρώσει και να καρπίσει.

Μια μεγάλη αγκαλιά Παναγιώτης.

 

Scroll to Top