Στηρίζοντας ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στην 24η Γιορτή Σπόρων του Πελίτι

Στηρίζοντας ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Ερχόμενοι στην 24η Γιορτή Σπόρων του Πελίτι μπορείτε να φέρετε τα παρακάτω είδη για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων στο Δήμο Παρανεστίου. Ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, πελτέδες, ελαιόλαδο, πάνες, μωρομάντηλα, βρεφικά γάλατα, κρέμες για βρέφη, κλινοσκεπάσματα, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, χαρτιά υγείας, είδη καθαριότητας. Τα είδη αυτά που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Δήμο Παρανεστίου για να τα διαθέσει σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου Παρανεστίου.

Συγκέντρωση αντρικών ρούχων και παπουτσιών

Το Πελίτι από το 2014, συγκεντρώνει αντρικά ρούχα και παπούτσια για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που βρίσκονται στο προανχωρισιακό κέντρο κράτησης στο Παρανέστι Δράμας. Μπορείτε να φέρετε αντρικά ρούχα και παπούτσια που είναι σε καλή κατάσταση.

Χαριστικό παζάρι

Ανοίξτε τις ντουλάπες σας και τις αποθήκες σας. Βγάλτε πράγματα που δεν έχετε χρησιμοποιήσει για τον τελευταίο ένα χρόνο. Κάντε χώρο στο σπίτι σας και στο μυαλό σας για να σας έρθουν νέα πράγματα στη ζωή σας. Στη διάρκεια της 24ης Γιορτής Σπόρων του Πελίτι θα λειτουργήσει, χαριστικό παζάρι, μπορείτε να φέρετε πράγματα που δεν τα χρειάζεστε και να πάρετε κάτι που χρειάζεστε. Τα πράγματα που θα περισσέψουν θα διανεμηθούν δωρεάν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Scroll to Top