Εστία Άγιος Νικόλαος Ψάχνουμε  μέλος στην κοινότητα  να καλύπτει θέση υπευθύνου κήπου

Το άτομο επιθυμούμε να συμμετέχει στην κοινότητα μακροπρόθεσμα και να αποτελεί μέρος του οράματός μας:

Η Εστία Άγιος Νικόλαος φιλοδοξεί να είναι μια ζωντανή, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς κοινότητα που καλωσορίζει και αγκαλιάζει κάθε ένα από τα διαφορετικά μέλη της για μια ζωή, με ένα τρόπο αμοιβαίου εμπλουτισμού.

Ζητούνται τα παρακάτω:

  • Να έχει εμπειρία σε διάφορες πτυχές της γεωργίας ή της κηπουρικής.
  • Να επιθυμεί να υποστηρίξει άτομα με ειδικές ανάγκες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, αλλά ταυτόχρονα να αναπτυχθεί ο ίδιος μέσω της κοινότητας.
  • Να είναι επικοινωνιακός, με ομαδικό πνεύμα και να μιλάει άπταιστα αγγλικά.

Η Εστία Άγιος Νικόλαος είναι η μοναδική κοινότητα στην Ελλάδα όπου άτομα από όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα ζουν, εργάζονται και απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί με ενήλικες με ειδικές ανάγκες σε μια σχέση αμοιβαίου εμπλουτισμού. Η Εστία βρίσκεται στο Γαλαξίδι, Φωκίδας.

Η κοινότητα στηρίζεται στην αυτοδιαχείριση, με τις περισσότερες αποφάσεις να λαμβάνονται από κοινού. Το εργαστήριο του κήπου βρίσκεται στο επίκεντρο της καθημερινής ζωής και περιλαμβάνει καλλιέργεια οπωροκηπευτικών, φροντίδα των δέντρων κ.α.

Προσφέρουμε: Την ευκαιρία να γίνετε μέλος μιας ομάδας και να συμμετάσχετε στην κοινοτική ζωή βασισμένη στις αξίες μας – Αγάπη, Ενσυναίσθηση, Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Ανεκτικότητα.

Δωρεάν στέγαση και σίτιση, μισθό και ασφάλιση, πενθήμερη εργασία ·καθοδήγηση και υποστήριξη για τους πρώτους 6 μήνες · φιλικά υποστηρικτική ατμόσφαιρα · δυνατότητα δημιουργίας νέων εργαστηρίων ή δραστηριοτήτων.

Άτομα ή ζευγάρια οποιασδήποτε ηλικίας, εθνικότητας ή πίστης, τα οποία πληρούν τα παραπάνω κριτήρια είναι ευπρόσδεκτα να υποβάλουν αίτηση.

Βρείτε περισσότερα:

Δείτε το βίντεό μας: https://www.youtube.com/watch? V=J24HOZ5BAWY & t=13sourweb

ιστοσελίδα www.estia-agios-nikolaos.org/,

ή επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook estia.agios.nikolaos

Επικοινωνήστε μαζί μας:

E-mail: info@estia-agios-nikolaos.eu,

Τηλέφωνο: +30 22650 42062

Facebook Messenger: https://www.facebook.com/estia.agios.nikolaos/inbox

Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε

Η ομάδα της Εστίας Άγιος Νικόλαος

Scroll to Top