Υλικά.
Μανιτάρια τουλάχιστον μισό κιλό, αν μπορείτε βάλτε δύο διαφορετικές ποικιλίες.
Δύο κρεμμύδια μέτρια ή ένα μεγάλο.
Σάλτσα πιπεριάς 400 γρ
Λάδι
Αλάτι, πιπέρι κόκκινο και μαύρο, καυτερό μπούκοβο.
Εκτέλεση
Βάζετε στο τηγάνι το λάδι, ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τα ρίχνετε στο τηγάνι. Κόβετε τα μανιτάρια σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνετε στο τηγάνι. Σοτάρουμε τα μανιτάρια και προσθέτουμε τη σάλτσα το αλάτι, το πιπέρι το μπούκοβο και ότι άλλο θέλουμε. Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση μαζί και τα σερβίρουμε ζεστά.
Καλή επιτυχία.