Μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των αδερφών μας δέντρων.

Αδέρφια, φυτά και ζώα ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε και ήρθατε τέτοια ώρα, που οι άνθρωποι ξεκουράζονται, για να πούμε ύμνους για την ανάπαυση  των ψυχών των αδερφών μας δέντρων, που θυσιάστηκαν από τους ανθρώπους, για την ασφάλεια τους.

Εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι χαρακτηρίστηκαν ως κυρίαρχοι όλων και νομίζουν ότι μπορούν να καταστρέφουν τους ιερούς μας τόπους.

Πρόσφατα στις Η. Π. Α είπαν «είμαστε σε πόλεμο, με τη μητέρα φύση». Ξέχασαν ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που κόβουν το κλαδί στο οποίο πατάνε και πέφτουν μαζί του.

Αγαπητά μου παιδιά, πριν πολλές χιλιάδες χρόνια όλοι ήμασταν ένα, ζώα, φυτά, άνθρωποι. Μετά οι άνθρωποι πέταξαν πολύ ψιλά και θεώρησαν ότι έγιναν θεοί, δημιουργοί και απλά έπεσαν και από τότε όλο πέφτουν προκαλώντας όλο και περισσότερες καταστροφές.

Οι πρόγονοι μας, μας διηγούνταν μια ιστορία, ότι μια μέρα μετά από πολλές δοκιμασίες και πολλά χαστούκια οι άνθρωποι θα καταλάβουν ξανά ότι μπορούμε να συνεργαστούμε και ότι είμαστε ένα, αντί να μας πολεμάνε.

Ας ελπίσουμε ότι το 2023 θα είναι μια χρονιά ειρήνης στις ψυχές των ανθρώπων.


Σήμερα το πρωί 30/12/2022, πήγα να πάρω νερό από έναν επίγειο παράδεισο λίγο έξω από την την πόλη της Δράμας και αντίκρισα παντού τεράστιους κορμούς δέντρων σωριασμένους κάτω. Δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, όλα έγιναν νόμιμα. Μπήκα και εγώ και στη θέση των δέντρων για να μιλήσω, γιατί για το γένος τον ανθρώπων απλά στεναχωριέμαι για μια ακόμη φορά. Οι αρμόδιοι με ενημέρωσαν ότι τα δέντρα κόπηκαν γιατί ήταν σάπια και υπήρχε κίνδυνος για την ασφάλεια των επισκεπτών και θα φυτευτούν νέα δέντρα μόλις καθαριστεί το μέρος.

Καλή χρονιά για το 2023, αν και δεν το βλέπω αν δεν αλλάξουμε αντιλήψεις.

Scroll to Top