Ένα μήνυμα από τους σαμάνους των Άνδεων

Αυτό είναι ένα μήνυμα από τους σαμάνους των Άνδεων για την ενέργεια της αλλαγής που θα φέρει τη Γη στο θερινό ηλιοστάσιο …

Οι ντόπιοι το ήξεραν αυτό, δεν έχασαν ποτέ τη σύνδεση με τη γη και την πηγή, ήξεραν πώς να ερμηνεύουν τα μηνύματα του σύμπαντος, και εξακολουθούν να το κάνουν ακόμα…

Το θερινό ηλιοστάσιο ήταν πάντα μια ιερή στιγμή για αυτούς, η στιγμή της επανασύνδεσης με την Πηγή.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, προαναγγέλλουν μια ασυνήθιστη στιγμή στον ουρανό και μια στιγμή στα νερά της μοίρας της ανθρωπότητας.

Στις 21 Ιουνίου, το θερινό ηλιοστάσιο, η Γη θα βρίσκεται σε άμεση και ακριβή ευθυγράμμιση με το κέντρο του γαλαξία και τον κεντρικό ήλιο της Alcione(Αλκυόνης).

Σε αυτή τη μοναδική στιγμή, η Γη θα λάβει μια άμεση εισροή πολύ λεπτών, υψηλού επιπέδου ενεργειών από θεϊκές πηγές.

Αυτές είναι οι ενέργειες της εξέλιξης, οι ενέργειες που μπορούν να αλλάξουν τους γενετικούς μας κώδικες και να προκαλέσουν εξελικτικές αλλαγές σε είδη και πλανήτες.

Εκείνη την ημέρα πρέπει να συντονιστείτε στην υψηλότερη ειρήνη, αγάπη, μεταξύ όλων των ζωντανών όντων στη Γη.

“Πρέπει να φανταστούμε ένα λαμπρό μέλλον για την ανθρωπότητα”

Οι ντόπιοι σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν για αυτό το αστρονομικό και θεϊκό γεγονός.

Οι Σαμάνοι των Άνδεων, φύλακες της γνώσης των προγόνων και της Παχαμάμα (Γαια) μας στέλνουν το ακόλουθο μήνυμα με έναν τόνο αδελφότητας και επείγοντος …

Μοιραζόμαστε μαζί σας αυτό, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη:

“Ταυτόχρονα, πολλοί παππούδες και γιαγιάδες φύλακες της παράδοσης των προγόνων των Άνδεων μαζεύονται …

Προσευχηθείτε και εκτελέστε τελετές και τελετές για τη θεραπεία όλων.

Οι Κηδεμόνες μας λένε ότι είναι πολύ σημαντικό να είμαστε μαζί και να στέλνουμε θετική και δημιουργική ενέργεια αγάπης στο σύμπαν.

Μας ζητούν να διατηρήσουμε μια στάση ανοχής, αδελφότητας και αλληλεγγύης για επτά ημέρες …

Αλληλεπιδράστε χωρίς να διαφωνείτε, να επικοινωνείτε με αγάπη και να ηρεμήσετε το μυαλό μας, να αφήσετε και να συγχωρέσετε κάθε κατάσταση …

Μας ζητείται να διατηρήσουμε την αρμονία μέσα μας, να μην τσακωνόμαστε, να μην κρίνουμε, να μην αντισταθούμε και να μην αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον, έτσι ώστε το άθροισμα αυτής της ενέργειας να βοηθά τους παππούδες μας να ενισχύσουν ταχύτερα τις τελετές που εκτελούν για να προστατεύσουν και να διατηρήσουν την ΖΩΗ μας.

Μας ζητούν να τραγουδήσουμε και να ανεβάσουμε τους κραδασμούς μας στο Φως, στον Δημιουργό, για να ομορφύνουμε την ισορροπία του  κόσμου μας.

Ζητούμε λοιπόν την προστασία κάθε έμβιου όντος.

Εάν γνωρίζετε κάποιον που εργάζεται ως θεραπευτής, ολιστικός ασκούμενος, πνευματικός δάσκαλος, του εδώ και τώρα δάσκαλος, εργάτη του φωτός, οικολογική κοινότητα, μοιραστείτε αυτό το μήνυμα μαζί του.

“Είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή της ιστορία μας”

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας, γιατί με τη συνεργασία κάθε κόκκου άμμου μπορούμε να βοηθήσουμε στην προστασία του πλανήτη μας και της αγαπημένης μας ανθρωπότητας!

Τώρα ακόμη περισσότερο από ποτέ, πρέπει να είμαστε μαζί με ειρήνη και αγάπη!

Scroll to Top