Δίνοντας φωνή στους μικρούς αγρότες.

Η 24η Γιορτή Σπόρων του Πελίτι το Σάββατο στις 11 Μαΐου 2024 είναι αφιερωμένο στους Ιθαγενείς Καγιάπο από το τροπικό δάσος του Αμαζονίου της Βραζιλίας. Μέσα από την 24η Γιορτή Σπόρων του Πελίτι θέλουμε να δώσουμε φωνή τους μικρούς αγρότες όλου του κόσμου. Οι μικροί αγρότες είναι αυτοί που ταΐζουν τον παγκόσμιο πληθυσμό σύμφωνα με έρευνα του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (FAO). Οι μικροί αγρότες είναι αυτοί που κρατάνε το δικό τους σπόρο για την επόμενη χρονιά.

Καλούμε όλους εσάς που είστε μικροί αγρότες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης να μας στείλετε φωτογραφίες από τον κήπο σας, από το χωράφι σας από τους σπόρους σας και να τις παρουσιάσουμε σε μια έκθεση φωτογραφίας, στη γη του Πελίτι στο Μεσοχώρι Παρανεστίου Δράμας. Μετά τη Γιορτή Σπόρων του Πελίτι η έκθεση θα ταξιδέψει και σε άλλες περιοχές της χώρας αλλά και στο εξωτερικό.

Στείλτε φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση, γράψτε το όνομα σας και δύο λόγια για τη φωτογραφία.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 6946885567, αν δεν απαντίσουμε στείλτε sms ή μήνυμα στο  viber. Δεν μπορούμε να απαντάμε σε κλήσεις στο viber αλλά μόνο σε μηνύματα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πελίτι

FB: Κοινότητα Πελίτι / Peliti community

FB: Peliti Seed Festival – in English 

YouTube: Πελίτι/Peliti

Τικ Τοκ: @panagiotis.sainatoudis

Μπορείτε να στηρίξετε οικονομικά το Πελίτι.

Τράπεζα Πειραιώς. IBAN: GR10 0171 1960 0061 9804 0030 332

SWIFT-BIC: PIRBGRAA

Δικαιούχος: Εναλλακτική Κοινότητα Πελίτι

Αιτιολογία: συνδρομή.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Σαϊνατούδης

Ιδρυτής του Πελίτι

Scroll to Top