Η δόση βγάζει 16 πινερλί.
Εδώ κάποια κάναμε με κασέρι και κάποια με κασέρι και μπέικον.
Συνταγή του Σάββα Αμβροσιάδη
Η δόση βγάζει 16 πινερλί.
Εδώ κάποια κάναμε με κασέρι και κάποια με κασέρι και μπέικον.
Συνταγή του Σάββα Αμβροσιάδη
Ο Παναγιώτης Σαϊνατούδης είναι ο ιδρυτής του Πελίτι (1995) https://peliti.gr Ξεκίνησε να ασχολείται με τους παραδοσιακούς σπόρους τον Ιανουάριο του 1991, όπου οργάνωσε την πρώτη ομάδα για τη συλλογή, διατήρηση και διάδοση των παραδοσιακών σπόρων στην Ελλάδα.
Άλλα άρθρα από Παναγιώτης ΣαϊνατούδηςComments are closed