Υλικά.
½ Χυλοπίτες.
Ένα μεγάλο ξερό Κρεμμύδι
Μια σκελίδα σκόρδο
2 μελιτζάνες.
Λίγο Λάχανο.
1 Κολοκυθάκι.
2 μανιτάρια.
Αλάτι.
Πιπέρι
Λάδι
Σάλτσα.
Εκτέλεση
Βράζουμε το νερό και όταν αρχίζει να βράζει ρίχνουμε μέσα τις χυλοπίτες. Σε 5-10 λεπτά είναι έτοιμες οι χυλοπίτες μας. Δεν χρειάζεται να βράσουν τελείως.
Τις σουρώνουμε, τις ξεπλένουμε και τις προσθέτουμε στο τηγάνι με τα λαχανικά. Τις αφήνουμε άλλα δέκα λεπτά περίπου για να μαγειρευτούν όλα τα υλικά μαζί.
Τα λαχανικά.
Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας.
Σε αντί κολλητικό τηγάνι βάζουμε λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Αφού τσιγαριστούν προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά ψιλοκομμένα, τις μελιτζάνες, το λάχανο, το κολοκυθάκι. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό. Αφού πάρουν να γίνονται τα λαχανικά μας προσθέτουμε τις χυλοπίτες.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, λίγο λάδι ακόμη, τη σάλτσα και αν χρειαστεί νερό.
Προσθέστε ή αφαιρέστε υλικά ανάλογα με τις διατροφικές σας συνήθειες και το τι έχει ο κήπος σας. Για να μειώσετε το αλάτι προσθέστε περισσότερα μπαχαρικά και λεμόνι.