Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει
Φωτογραφία και κείμενο: Τσαλαμάνης Δημήτρης Πράσινες ελιές χωρίς χαράκωση ή σπάσιμο (κλαστάδες), ή τρύπημα (πιρουνιαστές) . Αναλογίες υλικών για βάζο δύο... Συνέχεια Ανάγνωσης
Εργαστήριο: συντηρώντας σιτάρι και αλεύρι χωρίς ηλεκτρική ενέργεια. Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 Στη Γη του Πελίτι στο Μεσοχώρι Παρανεστίου Δράμας.... Συνέχεια Ανάγνωσης
Όταν σπούδαζα στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στη Σχολή Γεωπονίας, τμήμα Ζωικής Παραγωγής είχαμε ένα εργαστήριο τεχνολογίας γάλακτος. Στο πρώτο εργαστήριο η... Συνέχεια Ανάγνωσης
Το άρθρο και οι φωτογραφίες είναι του φίλου και συνεργάτη Γιώργου Κοκκινίδη από την Κοζάνη. Αποθήκευση πατάτας με τον παραδοσιακό... Συνέχεια Ανάγνωσης