Αναζήτηση

Απολογισμός 1ης Εκδήλωσης της Τοπικής Ομάδας Πελίτι Καστοριάς

Δημοσίευση από: Νούλη Ζυπίδου στις: .

Η 1η Εκδήλωση της Τοπικής Ομάδας Πελίτι Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε στις 15/03/ 2015 στο Ξύλινο Σπίτι. Η μεγάλη προσέλευση

και το ενδιαφέρον του κόσμου, μας χαροποίησε και μας τίμησε ιδιαίτερα.

Μιλήσαμε για τις καλλιέργειες, τη σποροπαραγωγή, τη διάδοση και διάσωση των παραδοσιακών ποικιλιών. Παράλληλα παρουσιάσαμε κι ένα μικρό εργαστήρι σπορείου, προσφέροντας χρήσιμες συμβουλές και το οποίο χαρίσαμε στον οικοδεσπότη μας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ενημερώσαμε τον κόσμο για την Πανελλαδική Γιορτή του Πελίτι στο Παρανέστι της Δράμας στις 18 Απριλίου 2015 και στο τέλος της εκδήλωσης, μοιράσαμε περίπου 2.000 φακελάκια παραδοσιακών σπόρων.
 
Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσαν οι άνθρωποι που ήρθαν για να προσφέρουν τους δικούς τους παραδοσιακούς σπόρους, αλλά και αυτοί που θέλησαν να αναβιώσουν κάποιους παραδοσιακούς σπόρους. 
 
Τους ευχαριστούμε πολύ όλους και ιδιαίτερα την Τοπική Ομάδα Κοζάνης που στάθηκε δίπλα μας, όπως και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για τη φιλοξενία του !
 
Ευχαριστούμε!
Ζυπίδου Νούλη
1 2
 
3 4
 
5 6

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube