Αναζήτηση

Το Πελίτι στις Πρέσπες

Δημοσίευση από: Γρηγόρης Τσουφουλίδης στις: .

Η Κοιν.Σ.Επ. Gaia Prespa φιλοξενεί την Τοπική Ομάδα Πελίτι Νομού Κοζάνης, σε μία ανοιξιάτικη γιορτή σπόρων, στο πολυλειτουργικό αγρόκτημα της Gaia Prespa στους πρόποδες του λόφου Καλέ, στον Λευκώνα Πρεσπών, την Κυριακή, 24 Απριλίου 2016 και ώρα 11:00' π.μ.. Μία εκδήλωση που έχει στόχο να

ενημερώσει το κοινό για την αναγκαιότητα διατήρησης της τοπικότητας στον πρωτογενή τομέα.

Η ομάδα από το Πελίτι θα πραγματοποιήσει ενημέρωση σχετικά με τις παραδοσιακές ποικιλίες σπόρων στις καλλιέργειες και την προσπάθεια που κάνει τα τελευταία 21 χρόνια, μέσα από 18 τοπικές ομάδες σε Ελλάδα και Βουλγαρία, για τη συλλογή, διατήρηση και διάδοση των ντόπιων ποικιλιών.

Η Κοιν.Σ.Επ. GaiaPrespa θα πραγματοποιήσει ενημέρωση για τις δράσεις της και για τις αναγεννητικές πρακτικές γεωργίας που εφαρμόζει.

Ακόμα, θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή σπόρων και όσοι διαθέτουν σπόρους τοπικών ποικιλιών, μπορούν να τους προσφέρουν και να τους ανταλλάξουν με άλλους από την ομάδα του Πελίτι.

Σας περιμένουμε!

24.04.2016 Πρέσπες

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube