Αναζήτηση

Τ.Ο. Πελίτι Νομού Κοζάνης. Παρουσίαση Παραδοσιακών Ποικιλιών

Δημοσίευση από: Γρηγόρης Τσουφουλίδης στις: .

Η Τοπική Ομάδα Πελίτι Νομού Κοζάνης, με χαρά σας προσκαλεί στην Παρουσίαση Παραδοσιακών Ποικιλιών, την Κυριακή 04 Οκτωβρίου και Ώρα 13:00', στο Αναψυκτήριο – Πάρκο Αγίου Δημητρίου Κοζάνης τρατηλατών και Κύπρου, πλησίον Αίθουσας Τέχνης). Προσκεκλημένη Ομιλήτρια η

Δημοσιογράφος και Εθελόντρια Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων και Θεμάτων Νομοθεσίας του Πελίτι, η κα. Βάσω Κανελλοπούλου και είναι ιδιαίτερη η χαρά μας. Το θέμα της ομιλίας της θα είναι « Παραδοσιακοί Σπόροι. Ένα Σύμβολο για τη Συνέχιση της Ζωής ». Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση.

Στα πλαίσια της γιορτής επίσης, και σύμφωνα με το τρίπτυχο οικοκαλλιέργεια, μεταποίηση κι άγρια συγκομιδή, θα παρουσιάσουμε καρπούς από παραδοσιακές ποικιλίες, θα γευτούμε προϊόντα από αγροκτήματα φίλων του Πελίτι, θα ανταλλάξουμε παραδοσιακούς σπόρους.

Κύριοι στόχοι της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της παραδοσιακής καλλιέργειας και ποιότητας τροφής, της παραδοσιακής γνώσης στη μεταποίηση, της αυτοοργάνωσης κι αυτάρκειας του καλλιεργητή.

Σας περιμένουμε!!!

Υ.Γ.: Στη έκθεση δεν θα πωλούνται προϊόντα παραγωγής των καλλιεργητών – εκθετών, ενώ θα συμμετέχουν αποκλειστικά όσοι συνεργάζονται με την Τ.Ο. Πελίτι Νομού Κοζάνης.

Είσοδος Ελεύθερη

Κοζάνη 28.10.2015

 

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube