Αναζήτηση

Μπουμπουνιέρες με φακελάκια σπόρων από το Πελίτι

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, ο Κώστας και η Σίσση ένωσαν τις ζωές τους με το μυστήριο του γάμου Ο Κώστας και η Σίσση είναι εθελοντές του Πελίτι Κομοτηνής εδώ και πολλά χρόνια.

kostassisi

Όταν ετοίμαζαν το γάμο τους έστειλαν μια επιστολή στους συντονιστές των ομάδων του Πελίτι και τους ζητούσαν να τους δώσουν σπόρους για να μοιράσουν στο γάμο τους. Αυτό είναι κάτι που το έχουμε κάνει αρκετές φορές σε γάμους και βαφτίσια.

Μάλιστα υπάρχει και μια παρά πολύ ωραία ιστορία από έναν άλλο γάμο. Για ένα διάστημα στο γραφείο του Πελίτι στη γραμματεία συμμετείχε η Πασχαλία. Όταν παντρεύτηκε με τον Παναγιώτη μοίρασαν στο γάμο τους σπόρους μαζί με τις μπομπονιέρες. Τότε είχαμε αρκετά φασόλια από τη Χρυσούπολη της Καβάλας. Ο κόσμος στο χωριό της καλλιέργησε τα φασόλια έμεινε πολύ ευχαριστημένος και παγαίνανε στον πατέρα της Πασχαλίας και ζητούσαν να τους δώσει και άλλα φασόλια.

Ευχόμαστε λοιπόν στον Κώστα και τη Σίσσυ και σε όλα τα νέα ζευγάρια να ζήσετε και να ευτυχήσετε

Για το Πελίτι

Παναγιώτης Σαϊνατούδης και Νίκος Δομπάζης

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube