Αναζήτηση

Παρασκευή 21 Οκτ. 2016 στις 20:00 πρόσκληση για συζήτηση

Δημοσίευση από: Βίλη Κουτσογιάννη στις: .

Η Ομάδα Πελίτι Κομοτηνής διοργανώνει συζήτηση για τη διατροφή μας και τα δηλητήρια που ρίχνονται στη γη.

Η τοπική Ομάδα του Πελίτι Κομοτηνής σας προσκαλεί στην Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης (Φιλίππου 31, δίπλα στο 3ο Λύκειο) την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 8:00 μ.μ. σε μια εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τη διατροφή μας και τα δηλητήρια που ρίχνονται στη γη.

Θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τη συμβολική δίκη κατά της Μονσάντο που πραγματοποιήθηκε 14 -16/10 στη Χάγη της Ολλανδίας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι γεωπόνοι Ευάγγελος Μακρής για τη βελτίωση του εδάφους με Ενεργούς Μικροοργανισμούς και Κωνσταντίνος Μπούντας για την εξέλιξη της τροφής μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστούν σπόροι από : μεγάλη ντομάτα Άνω Βυρσίνης, μελιτζάνα πράσινη, πιπεριά κέρατο, ξυλάγγουρο (ατζούρι), μαρούλι, πλατύφυλλο βασιλικό, καλέντουλα, ρόκα, πεπόνι Βραγιάς και μαϊντανό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για πληροφορίες :Δομπάζης Νίκος, συντονιστής Πελίτι Κομοτηνής 6944 284612, 6907 337101

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube