Αναζήτηση

16η εκδήλωση για τις παραδοσιακές ποικιλίες στην πόλη της Κομοτηνής.

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κομοτηνή 5.4.2017

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 και ώρα 17.00 η Εναλλακτική Κοινότητα Πελίτι (τοπική ομάδα Κομοτηνής), η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και τα Δημοτικά Σχολεία 9ο, 2ο, 4ο, 6ο, 10ο, 11ο, Ν. Καλλίστης, Φαναρίου, Διαπολιτισμικό Ιάσμου, τα Νηπιαγωγεία 9ο ,Κοσμίου και Κάλχα, τα Μειονοτικά Σχολεία 1ο, 2ο, 3ο, 4ο Κομοτηνής, Δοκού, Πελεκητής, Κύμης & Οργάνης, το Γυμνάσιο Σαπών και το ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής διοργανώνουν την 16η εκδήλωση για τις παραδοσιακές ποικιλίες στην πόλη της Κομοτηνής.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με σύντομη ενημέρωση για την αξία των παραδοσιακών ποικιλιών από τον γεωπόνο Κώστα Μπούντα, και εν συνεχεία θα μοιραστούν φυντάνια λαχανικών από παραδοσιακές ποικιλίες που ετοίμασαν οι μαθητές των σχολείων και η τοπική ομάδα της εναλλακτικής κοινότητας Πελίτι Κομοτηνής.
Περιλαμβάνεται επίδειξη τρόπου συλλογής σπόρων ντομάτας από μαθητές, κομποστοποίησης οικιακών απορριμμάτων με τη βοήθεια ενεργών μικροοργανισμών, ζωντανή μουσική με ήχους παραδοσιακών οργάνων, γκάιντας κ.α, καθώς και δρώμενα για παιδιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του θερινού θεάτρου Κομοτηνής ΔΗΠΕΘΕ (απέναντι από το παρκάκι της Περιφέρειας) και διοργανώνεται υπό την αιγίδα και τη χορηγία του Δήμου Κομοτηνής.

Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας κουτί ή σακούλα για τη μεταφορά των φυτών.

Οι διοργανωτές

peliti komotinis 2017

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube