Αναζήτηση

Έκλεισε το Πελίτι Ηρακλείου

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Αγαπημένοι φίλοι και συμπορευτές του Πελίτι,

Μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό αποφασίσαμε να αποχωρίσουμε από την δράση συντονισμού της τοπικής Ομάδας Πελίτι Ηρακλείου.

phoca thumb l ari0055

Αυτά τα 5 χρόνια που εργαζόμαστε για την διάδοση της σημαντικής ιδέας της διάσωσης των παραδοσιακών σπόρων, αποκομίσαμε γνώση, εμπειρία, αναγνώριση, επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, αγάπη από τον κόσμο και  βαθειά ικανοποίηση για τα αποτελέσματα που έφερε ο αγώνας αυτός ο οποίος  θεωρούμε ότι έχει ακόμα μακρά πορεία. Εμείς συμβάλλαμε μέσα από την «ζεστή» αγκαλιά του Πελίτι στο κομμάτι που μπορέσαμε. Στην παρούσα φάση βρίσκουμε και νιώθουμε πως χρειάζεται να κλείσουμε τον κύκλο αυτό. Σημαντικός λόγος της αποχώρησής μας είναι η γενική αναδιοργάνωση των δράσεών μας.

Σας ευχαριστούμε που υποστηρίξατε με κάθε τρόπο τις δράσεις μας και κυρίως που μπήκατε στην διαδικασία διάσωσης του πολύτιμου αγαθού που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας: τους παραδοσιακούς σπόρους. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους εθελοντικά βοήθησαν τα χρόνια αυτά για να πραγματοποιηθούν οι δράσεις προώθησης του πνεύματος αυτού.

Ευχόμαστε οι «σπόροι» που έχουμε στα χέρια και στις καρδιές μας να είναι γόνιμοι και αποδοτικοί.

Καλή μας δύναμη κι αντάμωση σε νέες δράσεις διαφύλαξης των αγαθών που προάγουν την ποιότητα της ζωή μας.

Με εκτίμηση,
Μανώλης Βαρδάκης- Στέλα Χατζηγεωργίου.

 

Η παραπάνω επιστολή στάλθηκε από τους Μανώλης Βαρδάκης και Στέλα Χατζηγεωργίου με ημερομηνία 13/09/2016, στους συμμετέχοντες στην ομάδα του Πελίτι στο Ηράκλειο. Προσπαθήσαμε να βρούμε άλλους ανθρώπους να συνεχίσουν το συντονισμό της ομάδας δεν τα καταφέραμε. Έτσι η ομάδα Πελίτι Ηρακλείου Κρήτης κλείνει.

Ευχαριστούμε θερμά το Μανώλη και τη Στέλα για ότι πρόσφεραν στο Πελίτι και στο θέμα της διατήρησης των παραδοσιακών ποικιλιών.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο peliti[at]peliti.gr ή στο τηλέφωνο: 2521550951.

Μια αγκαλιά

Για το Πελίτι

Παναγιώτης Σαϊνατούδης

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube