Αναζήτηση

Τοπική ομάδα του Πελίτι στα Ιωάννινα

Δημοσίευση από: Πασχαλία Μπόσκου στις: .

Εναλλακτική Κοινότητα Πελίτι
Τοπική ομάδα Ιωαννίνων
 
Η ομάδα συντονίζεται από τη Χάρις Μελά
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εναλλακτική Κοινότητα Πελίτι

Τοπική ομάδα Ιωαννίνων

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ιωάννινα 11/5/2012

 

Αγαπητοί φίλοι

Ξεκινάμε με χαρά εδώ στα Γιάννενα την τοπική ομάδα του Πελίτι, με πρώτο στόχο τη συλλογή και καταγραφή των ντόπιων ποικιλιών λαχανικών, δημητριακών και δέντρων καθώς και την καταγραφή της αυτόχθονης γνώσης που έχουν οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας.

Θέλουμε να διατηρήσουμε ζωντανή την ιστορική ταυτότητα του τόπου μας και να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.  Τους σπόρους και τις γνώσεις που για χρόνια φύλαξαν και διατηρηθήκαν ζωντανοί στο πέρασμα του χρόνου.

Είναι ευθύνη δική μας τώρα να τους παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, όπως ακριβώς τους βρήκαμε κι εμείς από τους παλαιότερους.

Καλούμε λοιπόν όποιον Ηπειρώτη και όποια Ηπειρώτισσα κρατάει παλιό σπόρο να επικοινωνήσει μαζί μας  και να μας βοηθήσει σ’ αυτό το ξεκίνημα.

Για την τοπική ομάδα του Πελίτι στα Ιωάννινα

Χάρις Μελά

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube