Αναζήτηση

Το Πελίτι Δράμας στην Ανθοκομική Έκθεση Δράμας 2017

Δημοσίευση από: Νόπη Καραγιάννη στις: .

Το Πελίτι Δράμας συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ανθοκομική Έκθεση  (27 Μαίου - 5 Ιουνίου 2017),  που διοργανώνεται εδώ και 26 χρόνια στον Δημοτικό Κήπο της πόλης.

Η ομάδα Πελίτι Δράμας στην 26η Ανθοκομική Έκθεση Δράμας

Δημοσίευση από: Νόπη Καραγιάννη στις: .

Το Πελίτι Δράμας συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ανθοκομική Έκθεση  (  27 Μαίου - 3 Ιουνίου 2017 ),  που διοργανώνεται εδώ και 26 χρόνια στον Δημοτικό Κήπο της πόλης Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης υπάρχουν  διάφορες μουσικές και χορευτικές συμμετοχές από συμπολίτες μας καθώς επίσης και παρουσίες από διάφορες οργανώσεις και φορείς.Το Πελίτι μοίρασε σπόρους και ενημέρωσε τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε για τις δράσεις και το έργο του.Πολλοί νέοι άνθρωποι έδειξαν ενδιαφέρον για καλλιέργεις με παραδοσιακές ποικιλίες και σε κάποιους χαρίσαμε φυτά με σκοπό να κρατηθεί ο σπόρος.Επίσης από εκπαιδευτικούς  , επισκέπτες της γιορτής αυτής ,  μας ζητήθηκε να επισκεφθούμε Παιδικούς Σταθμούς της πόλης και να φέρουμε κοντά τα παιδιά με το σπόρο .                                                                                                                                                        18671285_1944133592489176_4880786552161816041_n1.jpg - 103.44 kB                                                         

Επίσκεψη σε παιδικό σταθμό της Πόλης

Δημοσίευση από: Νόπη Καραγιάννη στις: .

Σήμερα σε παιδικό σταθμό στην πόλη της Δράμας , παιδιά και μεγάλοι χαρήκαμε μια ηλιόλουστη μέρα μιλώντας για σποράκια και φυτεύοντας λαχανικά, αρωματικά φυτά και βότανα.Τα χεράκια πρόθυμα και οι καρδιές ανοιχτές.

Κάθε Πέμπτη βράδυ...

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Κάθε Πέμπτη βράδυ η ομάδα του Πελίτι στη Δράμα έχει συνάντηση. Η βασική της δραστηριότητα είναι στο να απαντάει στα γράμματα που έρχονται στο Πελίτι και ζητάνε σπόρους.

Πέμπτη 20 Οκτ. στις 18.30 Καπνολογικό Ινστιτούτο Ελλάδος στην Δράμα

Δημοσίευση από: Βίλη Κουτσογιάννη στις: .

Η ομάδα Πελίτι Δράμας την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στις 6.30 το απόγευμα θα συναντηθεί στο Καπνολογικό Ινστιτούτο Ελλάδος για να γιορτάσει τα 2 χρόνια από την δημιουργία της.
Όποιος/α είναι κοντά στην περιοχή και θέλει να γνωρίσει εμάς , αυτό που κάνουμε και τον υπέροχο χώρο που μας φιλοξενεί είναι ευπρόσδεκτος !

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube