Αναζήτηση

Κάθε Πέμπτη βράδυ...

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Κάθε Πέμπτη βράδυ η ομάδα του Πελίτι στη Δράμα έχει συνάντηση. Η βασική της δραστηριότητα είναι στο να απαντάει στα γράμματα που έρχονται στο Πελίτι και ζητάνε σπόρους.

Πέμπτη 20 Οκτ. στις 18.30 Καπνολογικό Ινστιτούτο Ελλάδος στην Δράμα

Δημοσίευση από: Βίλη Κουτσογιάννη στις: .

Η ομάδα Πελίτι Δράμας την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στις 6.30 το απόγευμα θα συναντηθεί στο Καπνολογικό Ινστιτούτο Ελλάδος για να γιορτάσει τα 2 χρόνια από την δημιουργία της.
Όποιος/α είναι κοντά στην περιοχή και θέλει να γνωρίσει εμάς , αυτό που κάνουμε και τον υπέροχο χώρο που μας φιλοξενεί είναι ευπρόσδεκτος !

Συνάντηση εθελοντών

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

peliti oneiroupolidramas2015

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, στις 7:30 μμ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εθελοντών του Πελίτι για την Ονειρούπολη Δράμας 2015-2016. Η συνάντηση θα γίνει στο σπίτι του Πελίτι στην Ονειρούπολη πίσω από την κεντρική σκηνή.

 

Το Πελίτι στην Ονειρούπολη της Δράμας 2015-2016

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Φέτος για δεύτερη φορά το Πελίτι συμμετέχει στην Ονειρούπολη της Δράμας.

Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 στις 8 μμ καλούμε τους φίλους και συνεργάτες του Πελίτι στην Οικολογική Κίνηση Δράμας για να δηλώσουν εθελοντές στην Ονειρούπολη 2015-2016.

oneiroupoli 2015

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube