Αναζήτηση

Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

στις: .

filoi-tou-dasousΟ Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων του Δάσους, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Στυλίδας-Υπάτης και την Εναλλακτική Κοινότητα Πελίτι σας προσκαλεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης, στα Λουτρά Υπάτης, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ.

Δείτε ή κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα

ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Λυπημένος στις: .

ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ,ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΙΤΙ

ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΛΑΤΑΝΟ

Αγαπητοί φίλοι των παραδοσιακών ποικιλιών και καλλιεργειών επανερχόμαστε …δριμύτεροι. Πριν από μήνα περίπου, κλαδεύοντας τις ελιές, δεχτήκαμε-μετα χαράς βεβαίως-την προσφορά του φίλου γεωπόνου κ. Τάκη Μπίκα να μας δείξει πως μπολιάζουμε την ελιά σε ευθετότερο χρόνο και καταλληλότερες καιρικές συνθήκες.

Κλάδεμα ελιάς

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Λυπημένος στις: .


Κλάδεμα αμπελιού και ελιάς από την Ομάδα του «Πελίτι»

Ο καιρός κάθε άλλο παρά καλός ήταν το πρωί της περασμένης Κυριακής 8 Μαρτίου. Η παροιμία «Μάρτης, γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης» έβρισκε την πλήρη δικαίωσή της.

κλάδεμα αμπελιού

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Λυπημένος στις: .

Η τοπική ομάδα του Πελίτι στον Αλμυρό επανέρχεται παρουσιάζοντας, σε συνεργασία με φίλους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες καλλιεργητές, τα κλαδέματα αμπελιού και ελιάς.

Πεζοπορική-Βοτανολογική εξερεύνηση της Όθρης

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Λυπημένος στις: .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εκτός από τη διαφύλαξη των ντόπιων σπόρων το Πελίτι έχει κι άλλες περιβαλλοντικές ανησυχίες και ενδιαφέροντα.

Προτείνουμε λοιπόν τη δεύτερη «απόδραση» κοντά στη φύση, με μια πεζοπορική- βοτανολογική εξερεύνηση του δικού μας βουνού, της Όθρης.

 Αναλυτικότερα λοιπόν, την Κυριακή 6/7/14 στις 7.00 το πρωί ξεκιναμε από το παρκάκι μπροστά στο 3ο δημοτικό σχολείο,

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube