Αναζήτηση

Σάββατο 15 Οκτωβρίου Φθινοπωρινή συνάντηση 2016 από το Πελίτι Αίγινας

Δημοσίευση από: Άρης Παύλος στις: .

Το Πελίτι Αίγιναςχαιρετίζει το Φθινόπωρο με την καθιερωμένη εκδήλωσή του.

Σε μια εποχή που έχουμε λησμονήσει τη σύνδεσή μας με τη γη και τον σπόρο που μας τρέφει, και που η τροφή μας έχει γίνει έρμαιο σχεδόν των κερδοσκοπικών εταιρειών, οι μέρες 20 Σεπτεμβρίου 20 Οκτωβρίου έχουν θεσπισθεί διεθνώς ως ο Μήνας Δράσεων για την Ελευθερία των Σπόρων και τη Δημοκρατία της Γης.κυγδηγψ

 

 ‘’Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ’’

Η Συμβολική Δίκη της Μονσάντο  και η Διεθνής Λαϊκή Συνέλευση  όπου θα συζητηθεί  το

διατροφικό μας μέλλον δίνει την ευκαιρία στα κοινωνικά κινήματα  να σχεδιάσουν και να διεκδικήσουν το μέλλον που εμείς επιθυμούμε. Η Δίκη και η Συνέλευση  θα γίνουν  από 14 έως και 16 Οκτωβρίου 2016 στη Χάγη, Ολλανδία. Στο www.monsanto-tribunal.org  θα υπαρχει συνδεσμος για ζωντανη μεταδοση του δικαστηριου που θα διεξαχθει στα αγγλικα"

Η 16η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ είναι η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

               ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ  ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ                      ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ 

Οι διεθνείς διοργανωτές και υποστηρικτές, μεταξύ των οποίων και το Πελίτι,  καλούν τους πολίτες  όλου του κόσμου να συμμετάσχουν στο σχεδιασμό του διατροφικού μας μέλλοντος  οργανώνοντας τον Οκτώβρη  τοπικές  Λαϊκές συνελεύσεις ΠΑΝΤΟΥ, δηλώνοντας την συμμετοχή τους στον παγκόσμιο χάρτη http://seedfreedom.info/events/submit-your-event/. Μπορεί να είναι μια απλή συζήτηση για τη διατροφή μας και για τα δηλητήρια που ρίχνονται στη γη, ή μια προβολή ταινίας, μπορεί να είναι διανομή παραδοσιακών σπόρων ή ενημέρωση για τις παραδοσιακές ποικιλίες και πώς να κρατάμε το σπόρο τους…...

 

Θέλοντας όμως να προτείνουμε και λύσεις για το διατροφικό μας μέλλον θα γίνει μια ‘’εισαγωγή στην Αειφόρα καλλιέργεια (Permaculture)’’ από τον Γιάννη Ψαλιδάκο,θα μοιράσουμε χειμωνιάτικους σπόρους και θα μιλήσουμε για την καλλιέργεια τους στο τόσο ευνοικό κλίμα της Αίγινας τον χειμώνα.

Σάββατο 15  Οκτωβρίου 2016

στις 7μμ, στο Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας

΄΄Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ΄΄

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube