Αναζήτηση

Ανοιχτό Σπορείο στην Αίγινα

Δημοσίευση από: Άρης Παύλος στις: .

Το Πελίτι Αίγινας σας προσκαλεί στο ανοιχτό σπορείο

4 Φεβρουαρίου 2018

Για 13η συνεχή χρονιά η ομάδα Αίγινας της εναλλακτικής Κοινότητας «Πελίτι»  οργανώνει ανοιχτό σπορείο στις 4 Φεβρουαρίου 2018,  Κυριακή, 11πμ, στην Αίγινα, στο χώρο του Πύργου του Μάρκελλου.

Θα φυτέψουμε μαζί σπόρους σε σακουλάκια, θα τα πάρουμε στα σπίτια μας για να τα φροντίσουμε μέχρι την 1η του Απρίλη, οπότε και θα τα επιστρέψουμε για να μοιραστούν κατά τη διάρκεια της  γιορτής του Πελίτι.ηηηηη pelitiχ

Οι εκδηλώσεις του Πελίτι γίνονται  με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων μας για τη διατήρηση των σπόρων των παραδοσιακών και ντόπιων ποικιλιών, που στις μέρες μας κινδυνεύουν  όχι μόνο να εξαφανιστούν αλλά και να απαγορευτεί η χρήση και διακίνηση τους.

Παρακαλούμε όποιους έχουν κρατήσει σπόρους από τα φυτά που πήραν στις προηγούμενες γιορτές ή  διαθέτουν δικούς τους παλιούς, παραδοσιακούς να τους φέρουν, για να τους φυτέψουμε στο σπορείο.

 Για το φύτεμα των σπόρων θα χρησιμοποιήσουμε σακουλάκια, γι αυτό θα διευκολυνθούμε όλοι, αν μπορέσετε να φέρετε τελάρα για τη μεταφορά στο σπίτι σας.

Σας περιμένουμε στις 4 Φεβρουαρίου να κάνουμε μαζί το Ανοιχτό Σπορείο.

Σε περίπτωση βροχής το σπορείο θα διεξαχθεί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Μητροπόλεως.

Πληροφορίες: www.peliti.gr και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.@Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 6971630495 

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube