Αναζήτηση

΄΄Φθινοπωρινή εκδήλωση 2017 από την τοπική ομάδα του Πελίτι στην Αίγινα''

Δημοσίευση από: aris στις: .

΄΄Φθινοπωρινή εκδήλωση 2017 από την τοπική ομάδα του Πελίτι στην Αίγινα''

 

 Οι μέρες 20 Σεπτεμβρίου –20 Οκτωβρίου έχουν θεσπισθεί διεθνώς ως ο “Μήνας Δράσεων για την Ελευθερία των Σπόρων και τη Δημοκρατία της Γης” http://seedfreedom.info/θλφθγφυ

 Σε μια εποχή που έχουμε λησμονήσει τη σύνδεσή μας με τη γη και το σπόρο που μας τρέφει, και που η τροφή μας έχει γίνει έρμαιο σχεδόν των κερδοσκοπικών εταιρειών, η διατροφική μας ασφάλεια είναι μέγιστης σημασίας και σ'αυτήν είναι και φέτος αφιερωμένη η φετινή μας εκδήλωση.

Το Σάββατο  7  Οκτωβρίου, στις 7:30μμ, στο Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας  (Νοσοκομείου και Αγίου Νεκταρίου ), θα μοιραστούν χειμωνιάτικοι σπόροι και θα δοθούν συμβουλές για τον χειμωνιάτικο κήπο. Θα προηγηθούν δύο ομιλίες από το γιατρό κ. Χ. Μαυροθαλασσίτη  με θέμα: “Η σημασία της υγιεινής διατροφής”, και το βιολόγο κ. Γ. Κάσση με θέμα:  “Η διατροφική αξία των παραδοσιακών σπόρων”.

 Όσα σχολεία της Αίγινας ενδιαφέρονται να κάνουν σχολικούς, χειμωνιάτικους λαχανόκηπους  μπορούν να έρθουν στην εκδήλωση για να το οργανώσουμε, ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς στο: 6934793002.

 

 Εναλλακτική κοινότητα Πελίτι:  www.peliti.gr

Τοπική Ομάδα Αίγινας: aegina@peliti.gr 

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube