Αναζήτηση

Ανοιχτό σπορείο στην Αίγινα

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Για 12η συνεχή χρονιά το Πελίτι Αίγινας οργανώνει ανοιχτό σπορείο την Κυριακή  12 Φεβρουαρίου 2017, στις 11το πρωί, στην Αίγινα  στο χώρο του Πύργου του Μάρκελλου.
sporiopelitiaiginas2017
Θα φυτέψουμε μαζί σπόρους σε γλαστράκια, θα τα πάρουμε στα σπίτια μας για να τα φροντίσουμε και θα τα επιστρέψουμε για να μοιραστούν κατά τη διάρκεια της  γιορτής του Πελίτι, στις 9 Απρίλη  2017. 
Οι εκδηλώσεις του Πελίτι γίνονται  με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων μας για τη διατήρηση των σπόρων των παραδοσιακών και ντόπιων ποικιλιών, που στις μέρες μας κινδυνεύουν  όχι μόνο να εξαφανιστούν αλλά και να απαγορευτεί η χρήση και διακίνηση τους.
Παρακαλούμε όποιους έχουν κρατήσει σπόρους από τα φυτά που πήραν στις προηγούμενες γιορτές ή  διαθέτουν δικούς τους παλιούς, παραδοσιακούς να τους φέρουν, για να τους φυτέψουμε στο σπορείο.
Φέτος θα χρησιμοποιήσουμε σακουλάκια για το φύτεμα των σπόρων, γι αυτό θα διευκολυνθούμε όλοι αν μπορέσετε να φέρετε τελάρα για τη μεταφορά στο σπίτι σας.
Σας περιμένουμε στις 12 Φεβρουαρίου να κάνουμε μαζί το Ανοιχτό Σπορείο.
Πληροφορίες: www.peliti.gr και aigina[ατ]peliti.gr, 6971630495 

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube