Αναζήτηση

7η φθινοπωρινή συνάντηση του Πελίτι Αίγινας

Δημοσίευση από: aristidiiis στις: .

Η  φθινοπωρινή εκδήλωση του Πελίτι Αίγινας έγινε το Σάββατο 7/10 με μεγάλη επιτυχία,η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και οι  ομιλίες πάνω στη διατροφήγαβ γαβ πολύ πολύ ενδιαφέρουσες, αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να τις ακούσετε, η εκδήλωση έγινε στην  αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου''ο Καποδίστριας΄΄ και μοιράσθηκαν πολλά φακελάκια με χειμωνιάτικους σπόρους, μια καλή αρχή για την φετινή καλλιεργητική χρονιά στην Αίγινα

΄΄Φθινοπωρινή εκδήλωση 2017 από την τοπική ομάδα του Πελίτι στην Αίγινα''

Δημοσίευση από: aris στις: .

΄΄Φθινοπωρινή εκδήλωση 2017 από την τοπική ομάδα του Πελίτι στην Αίγινα''

 

 Οι μέρες 20 Σεπτεμβρίου –20 Οκτωβρίου έχουν θεσπισθεί διεθνώς ως ο “Μήνας Δράσεων για την Ελευθερία των Σπόρων και τη Δημοκρατία της Γης” http://seedfreedom.info/θλφθγφυ

 Σε μια εποχή που έχουμε λησμονήσει τη σύνδεσή μας με τη γη και το σπόρο που μας τρέφει, και που η τροφή μας έχει γίνει έρμαιο σχεδόν των κερδοσκοπικών εταιρειών, η διατροφική μας ασφάλεια είναι μέγιστης σημασίας και σ'αυτήν είναι και φέτος αφιερωμένη η φετινή μας εκδήλωση.

Το Σάββατο  7  Οκτωβρίου, στις 7:30μμ, στο Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας  (Νοσοκομείου και Αγίου Νεκταρίου ), θα μοιραστούν χειμωνιάτικοι σπόροι και θα δοθούν συμβουλές για τον χειμωνιάτικο κήπο. Θα προηγηθούν δύο ομιλίες από το γιατρό κ. Χ. Μαυροθαλασσίτη  με θέμα: “Η σημασία της υγιεινής διατροφής”, και το βιολόγο κ. Γ. Κάσση με θέμα:  “Η διατροφική αξία των παραδοσιακών σπόρων”.

 Όσα σχολεία της Αίγινας ενδιαφέρονται να κάνουν σχολικούς, χειμωνιάτικους λαχανόκηπους  μπορούν να έρθουν στην εκδήλωση για να το οργανώσουμε, ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς στο: 6934793002.

 

 Εναλλακτική κοινότητα Πελίτι:  www.peliti.gr

Τοπική Ομάδα Αίγινας: aegina@peliti.gr 

Ανοιχτό σπορείο στην Αίγινα

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Για 12η συνεχή χρονιά το Πελίτι Αίγινας οργανώνει ανοιχτό σπορείο την Κυριακή  12 Φεβρουαρίου 2017, στις 11το πρωί, στην Αίγινα  στο χώρο του Πύργου του Μάρκελλου.

Η χαρά να βάζεις σχολικούς κήπους

Δημοσίευση από: Άρης Παύλος στις: .

Η χαρά να βάζεις σχολικούς κήπους
14 Δεκεμβρίου 2016 Γυμνάσιο Μεσαγρού στην Αίγινα
μαζί με τον Γιάννη Κάσση από την ομάδα Πελίτι Αίγινας περάσαμε ένα πολύ όμορφο πρωινό μαζί με την γυμνάστρια Αθανασία Λαμπρινού και τους μαθητές της από την Α΄τάξη που "πετάγαν" και από γνώσεις και από όρεξη,

καλή επιτυχία στον κήπο τους!
Άρης Παύλος
Πελίτι Αίγινας

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube