Αναζήτηση

Ανοιχτό σπορείο στην Αίγινα

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Για 12η συνεχή χρονιά το Πελίτι Αίγινας οργανώνει ανοιχτό σπορείο την Κυριακή  12 Φεβρουαρίου 2017, στις 11το πρωί, στην Αίγινα  στο χώρο του Πύργου του Μάρκελλου.

Η χαρά να βάζεις σχολικούς κήπους

Δημοσίευση από: Άρης Παύλος στις: .

Η χαρά να βάζεις σχολικούς κήπους
14 Δεκεμβρίου 2016 Γυμνάσιο Μεσαγρού στην Αίγινα
μαζί με τον Γιάννη Κάσση από την ομάδα Πελίτι Αίγινας περάσαμε ένα πολύ όμορφο πρωινό μαζί με την γυμνάστρια Αθανασία Λαμπρινού και τους μαθητές της από την Α΄τάξη που "πετάγαν" και από γνώσεις και από όρεξη,

καλή επιτυχία στον κήπο τους!
Άρης Παύλος
Πελίτι Αίγινας

ο λαχανόκηπος του ΓΕΛ Αίγινας

Δημοσίευση από: Άρης Παύλος στις: .

το ΓΕΛ Αίγινας μαζί με την ομάδα Πελίτι Αίγινας, ηξηέβαλε και φέτος τον κήπο του στα πλαίσια μάλιστα του projekt με μια τάξη της Α΄Λυκείου,το σχολείο της Αίγινας συμετέχει μάλιστα στην αποστολή σπόρων στη Συρία

Προβολή Ντοκυμαντέρ

Δημοσίευση από: Άρης Παύλος στις: .

Η Ομάδα Πελίτι Αίγινας και ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών οργανώνει προβολή του ντοκυμαντέρ  «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΣΑΝΤΟ» που θα γίνει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στο Μηλοκύδωνο. Το ντοκυμαντέρ που ολοκληρώθηκε το 2008, βασίζεται στις τρίχρονες έρευνες της Γαλλίδας δημοσιογράφου Marie Monique Robin και περιλαμβάνει υπότιτλους στα ελληνικά.

H φθινοπωρινή συνάντηση 2016

Δημοσίευση από: Άρης Παύλος στις: .

Πελίτι: "Είναι πολιτική πράξη να μάθουμε να κρατάμε σπόρο"

Πελίτι:

Η φθινοπωρινή συνάντηση της τοπικής ομάδας Πελίτι Αίγινας, έγινε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Άρης Παύλου ο οποίος μίλησε για την σημαντικότητα των σπόρων, την ελευθερία διατήρησης, μοιράσματος και μετακίνησής τους, τη δράση του Πελίτι, μαζί με πολλές πληροφορίες για την καλλιέργεια των σπόρων. 

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube