Αναζήτηση

Διεθνές Καραβάνι

Βίντεο από το διεθνές καραβάνι Αλληλεγγύης για τους σπόρους

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Το 1ο Διεθνές Καραβάνι Αλληλεγγύης για τους Σπόρους
Οργανώθηκε από
- Την Εναλλακτική Κοινότητα Πελίτι www.peliti.gr
- Το Παγκόσμιο Κίνημα για την Ελευθερία των Σπόρων http://seedfreedom.in
- Τo κίνημα Ναβντάνυα http:///www.navdanya.org
- και το Κοκοπελλί https://kokopelli-semences.fr
Ξεκίνησε από τη Γη του Πελίτι στο Μεσοχώρι Παρανεστίου στις 26 Απριλίου 2016 και έφτασε ως το Le Mas d’ Azil, (Λεμάνς Νταζήλ) στη Ν. Γαλλία στην έδρα της οργάνωσης Kokopelli όπου πραγματοποιούνταν οι Διεθνείς Ημέρες Σπόρων. Στο δρόμο του μετέφερε ένα μήνυμα αλληλεγγύης για όλους όσους κρατάνε το δικό τους σπόρο. Στη διαδρομή του έγιναν αρκετές εκδηλώσεις σε Ελλάδα, Ιταλία και Γαλλία. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους στήριξαν την υλοποίηση του καραβανιού.

Trailer του ντοκυμαντέρ SEED ACT

Δημοσίευση από: Νίκος Παπαδόπουλος στις: .

Αγαπητοί φίλοι στο παρακάτω λίνκ μπορείτε να δείτε ένα trailer του ντοκυμαντέρ SEED ACT, το οποίο δείχνει πώς διαφορετικοί άνθρωποι και οργανισμοί δρουν για την Αυτοδυναμία των Σπόρων. Μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν το Πελίτι και μας συντρόφευσαν στο Διεθνές Καραβάνι Αλληλεγγύης για τους Σπόρους.

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube