Αναζήτηση

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Στη Λαϊκή Συνέλευση της Χάγης από 14-16 Οκτωβρίου 2016, συναντήσαμε ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Όπως μας είπαν μιλιόντουσαν πάνω από 20 γλώσσες στην αίθουσα. Είναι πολύ εντυπωσιακό να βλέπεις όλους αυτούς τους ανθρώπους και να νιώθεις ότι τους ξέρεις.

kalin

Μέσα στις ομάδες που ήρθαμε σ’ επαφή ήταν με τους ανθρώπους από την περιοχή των Τσιάπας από το νότιο Μεξικό, με αγρότες από τη Γουατεμάλα, την Αργεντινή, τις Η.Π.Α σαφώς από όλη την Ευρώπη. Είχαμε πολύ ενδιαφέρουσες επαφές με τους συμμετέχοντες από την Μπουρκίνα Φάσο, την Αίγυπτο, το Λίβανο, την Κεϋλάνη, κ.λ.π.

Ανάμεσα σε όλες αυτές τις ομάδες ήταν και το Πελίτι Βουλγαρίας με εκπρόσωπο τη συντονίστρια Ζdravka Hristova που συμμετείχε για πρώτη φορά σε εκδηλώσεις εκτός Βουλγαρίας και Ελλάδας. Επίσης η Πράσινη Ομάδα Βουλγαρίας, με εκπρόσωπο τον Kalin Hristov, με την οποία αισθανόμαστε αδερφές ομάδες και υπήρχε πολύ μεγάλη αλληλοβοήθεια.

Μέσα από όλες αυτές τις επαφές ανοίγουν καινούριοι δρόμοι συνεργασίας σε όλο τον πλανήτη. Είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση όλο αυτό. Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές που μας κάλεσαν στη Λαϊκή Συνέλευση και στη Δίκη της Μονσάντο.

Για το Πελίτι

Παναγιώτης Σαϊνατούδης και Βάσω Κανελλοπούλου

Φωτ. Kalin Hristov

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube