Αναζήτηση

Καλή σας μέρα από το Δικαστήριο της Μονσάντα στη Χάγη

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Καλή σας μέρα από το Δικαστήριο της Μονσάντα στη Χάγη σήμερα (16/10/2016) παρακολουθήσαμε τεκμηριωμένες μαρτυρίες από την οικολογική και κοινωνική καταστροφή που προκαλούν τα προϊόντα της μονσάντο στη Λατινική Αμερική. Πολλοί παθόντες αλλά και ακτιβιστές έχουν έρθει από αυτή τη μακρινή ήπειρο και είναι όλοι πολύ συγκινημένοι γιατί μέσα από το δικαστήριο έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν τα προβλήματα τους σε όλο τον πλανήτη. Να ενώσουν τις πληροφορίες και τις δυνάμεις και να νιώσουν πιο δυνατοί και να αισθανθούν ότι δεν είναι μόνοι.

Ακολουθούν τώρα οι μαρτυρίες της ομάδας του καθηγητή Σεραλίνι, ο οποίος έχει κάνει τη μοναδική διατροφική έρευνα σε πειραματόζωα που κράτησε δύο χρόνια και αποκάλυψε τοξικά αποτελέσματα στους οργανισμούς των ζώων που τρέφονταν συνεχώς με γ.τ. καλαμπόκι. Η επιστημονική αυτή ομάδα έχει υποστεί τεράστιες επιθέσεις, ένα είδος κυνήγι μαγισσών, διότι τα αποτελέσματα της δεν βόλευαν τις εταιρίες όμως ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητα σέβεται και εκτιμά την μελέτη Σεραλίνι και θεωρεί ότι ανοίγει το δρόμο για μια σωστή επιστημονική εκτίμηση της τροφής που μας προσφέρουν οι πολιεθνικές.

16 10 2016Β

16 10 2016

16 10 2016

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube