Αναζήτηση

2η Γιορτή των Καρπών, στη γη του Πελίτι 2016

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται η 2η Γιορτή των Καρπών, στη γη του Πελίτι στο Μεσοχώρι Παρανεστίου.
Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 από τις 10:00 το πρωί ως το 15:00 το μεσημέρι.
Η γιορτή περιλαμβάνει: εκθέσεις καρπών, βιολογικά και παραδοσιακά γεωργικά προϊόντα, χειροτεχνίες με απλά υλικά, ομιλίες και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.

peliti 2015

Η γιορτή γίνεται στα πλαίσια του καλέσματος της Δρ. Βαντάνας Σίβα, για την Ελευθερία των σπόρων «κάλεσμα για δράση 2 με 16 Οκτωβρίου 2016». Αυτή τη χρονιά κατά τη διάρκεια του Καλέσματος για την Ελευθερία των Σπόρων για Δράση από 2-16 Οκτωβρίου 2016, η οργάνωση Navdanya θα συνδιοργανώσει Δικαστήριο για τη Μονσάντο στη Χάγη καθώς και Λαϊκή Συνέλευση. Το Πελίτι συμμετέχει στο κάλεσμα οργανώνοντας εκδηλώσεις στην Ελλάδα και συμμετέχοντας και στις εκδηλώσεις στη Χάγη.

Πληροφορίες: www.peliti.gr – fb:κοινότητα Πελίτι – YouTube:Peliti
Τηλ.: 2521550951

Οργάνωση: Πελίτι
Με την υποστήριξη του Κ.Π.Ε Παρανεστίου, του Φορέας Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης (ΦΔΟΡ) της Οικολογικής Κίνησης Δράμας και του seedfreedom (Παγκόσμιο Κίνημα για την Ελευθερία των Σπόρων)

Δείτε την εκδήλωση στο fb

https://www.facebook.com/events/170813030028517/

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube