Ενημέρωση για την 1η Ολυμπιακή Γιορτή Σπόρων 19/4/2017

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Καλή μέρα σε όλους και όλες.

Από εχθές Τρίτη 18 Απριλίου 2017, έφτασαν στο Πελίτι, αντιπροσωπείες από Ελλάδα, Κύπρο, Μπουρκίνα Φάσο, Γαλλία, Αγγλία και Ελβετία για τη συμμετοχή τους στην 1η Ολυμπιακή Γιορτή Σπόρων και την 17η Γιορτή Σπόρων του Πελίτι

Σήμερα είναι η μέρα αφίξεων, περιμένουμε και τις υπόλοιπες αντιπροσωπίες.

Στη φωτογραφία στη μέση είναι ο Tapsoba Ali De Goamma που είναι ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα και εκπρόσωπος του συλλόγου πολιτών για την αγρο-οικολογία (CCAE)  και πρόεδρος της οργάνωσης "TERRE A VIE". Ο Noufou Koussoube είναι εκπρόσωπος μια οργάνωσης αγροτών με 76.000 μέλη από την Μπουρκίνα Φάσο.

Ο Matthieu Le breton είναι αγρότης και μη βίαιος ακτιβισής που έρχετε για να συνδέσει την 1η Ολυμπιακή Γιορτή Σπόρων και την 17η Γιορτή Σπόρων του Πελίτι με τη Διεθνή Συνάντηση Ενάντια στους Γ Τ Ο που θα λάβει χώρα στις 28, 29 και 30 Απριλίου στο Lorient, στη Βρετάνη της Γαλλίας.

peliti 18 04 2017

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube