Αναζήτηση

Διεθνή Συνάντηση Σπίτια των Σπόρων 2012

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

affiche rsp 1 T2

 Στις 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2012 το Πελίτι συμμετείχε στη διεθνή συνάντηση "σπίτια των σπόρων" που οργάνωσε η οργάνωση Réseau Semences Paysannes http://www.semencespaysannes.org/

Το Πελίτι εκπροσώπησε ο Αντώνης Μπρέσκας.

Στην εφημερίδα που ακολουθεί οι οργανωτές μας παρουσιάζουν τα κείμενα και τις εικόνες από τη Διεθνή Συνάντηση Σπίτια των Σπόρων 2012, η οποία έλαβε χώρα το στο Dordogne της Γαλλίας, στις 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2012. Θα βρείτε σχόλια από τους συμμετέχοντες των συναντήσεων, η παρουσίαση των εμπειριών από την αρχική συλλογική οργανώσεις στη Γαλλία, την Ευρώπη, τη Δυτική Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική, άρθρα συνθέσεις των διαφόρων εργαστηρίων για την ανταλλαγή εμπειριών, τα γεγονότα στο περιθώριο των συνεδριάσεων, ένα κεντρικό τμήμα της όλης διαδικασίας γύρω από τους σπόρους των αγροτών, και πολλά άλλα πράγματα!

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας είναι διαθέσιμο εδώ:

 http://www.semencespaysannes.org/images/imagesFCK/image/accueil/WEB2_RSP_journal_rencontres-MSP.pdf

 

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube