Αναζήτηση

Στην Ένωση Κυπρίων Αγροτών

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Η μέρα μας σήμερα (2/11/2016) ξεκίνησε με την επίσκεψη στην Ένωση Κυπρίων Αγροτών και τη συνάντηση με τον κ. Πανίκο Χάμπα. Η συνάντηση ήταν εξαιρετική. Ανταλλάξαμε απόψεις και προτάσεις για τη διατήρηση των παραδοσιακών ποικιλιών στην Κύπρο.

Ίμβρος 2015

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Αγαπητοί φίλοι, το Πελίτι από τις 12 έως τις 16 Αυγούστου 2015 συμμετείχε σε κάποιες εκδηλώσεις στην Ίμβρο μεταφέροντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης στην εκεί ελληνική μειονότητα.

Δήλωση της Vandana Shiva

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

μετά το δημοψήφισμα στην Ελλάδα.

10365641 750519271727185 8845850492375526938 o
"Στη μέση μιας βαθιάς κρίσης,οι Έλληνες ψήφισαν για τη δημοκρατία.
Και όλοι μας πρέπει να πάρουμε δύναμη και έμπνευση από την Ελλάδα σήμερα.Το παλιό σύστημα μπορεί μόνο να τραυματίζει τη γη και να κάνει τις κοινωνίες μας να αιμορραγούν.Το δυνατό και καθαρό καθαρά "ΟΧΙ" από την Ελλάδα είναι ΟΧΙ σε αυτή την σκληρή αιμορραγία.
Φτάνει πια
Από τα ερείπια της παλιάς τάξης, ας διαμορφώσουμε μέσω της αλληλεγγύης και μιας νέας δημιουργικότητας νέες οικονομίες και νέες δημοκρατίες παντού."

Γιορτή σπόρων στη Νυρεμβέργη 14/2/2015

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Σας γράφουμε από τη Γερμανία (ο Παναγιώτης Σαϊνατούδης και το μουσικό σχήμα ΝΑΜΑΣΤΕ).

Ήρθαμε στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας καλεσμένοι από τον Μάρτι και την Μπάρμπαρα Κέλλερ για να συμμετάσχουμε στη γιορτή ανταλλαγής σπόρων (14/2/2015)  που οργάνωσαν στη Νυρεμβέργη ως παράλληλη εκδήλωση της BIOFACH 2015.

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube