Αναζήτηση

Το Πελίτι στη Διεθνή Συνάντηση Ενάντια στους Γ Τ Ο

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Το Πελίτι στη Διεθνή Συνάντηση Ενάντια στους Γ Τ Ο που πραγματοποιείτε στη Lorient, στη Βρετάνη της Γαλλίας, στις 28, 29 και 30 Απριλίου 2017. Το Πελίτι εκπροσωπεί η Βάσω Κανελλοπούλου συντονίστρια για τις διεθνείς σχέσεις του Πελίτι.

Στην Ολυμπιακή Γιορτή Σπόρων και στην 17η Γιορτή Σπόρων του Πελίτι τη σύνδεση της Διεθνής Συνάντησης Ενάντια στους Γ Τ Ο έκανε ο Matthieu Le Breton.

Η Βάσω Κανελλοπούλου μαζί με τον Matthieu Le Breton έκαναν μαζί την παρουσίαση για το τι έγινε στην 1η Ολυμπιακή Γιορτή Σπόρων, διάβασαν τη διακήρυξη και πολλά ακόμη.

C fKrQIW0AAr Z7

Στην Ένωση Κυπρίων Αγροτών

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Η μέρα μας σήμερα (2/11/2016) ξεκίνησε με την επίσκεψη στην Ένωση Κυπρίων Αγροτών και τη συνάντηση με τον κ. Πανίκο Χάμπα. Η συνάντηση ήταν εξαιρετική. Ανταλλάξαμε απόψεις και προτάσεις για τη διατήρηση των παραδοσιακών ποικιλιών στην Κύπρο.

Ίμβρος 2015

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Αγαπητοί φίλοι, το Πελίτι από τις 12 έως τις 16 Αυγούστου 2015 συμμετείχε σε κάποιες εκδηλώσεις στην Ίμβρο μεταφέροντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης στην εκεί ελληνική μειονότητα.

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube