Αναζήτηση

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Δράση τou Πελίτι με το Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Δράμας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Την Τρίτη 01/12/2015 στις 10:00π.μ. και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία διοργανώνεται δράση με την εναλλακτική κοινότητα «Πελίτι» στο χώρο του Τμήματος ΑμεΑ του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Δράμας στον οικισμό Αγίου Σάββα. Θα παρασκευαστεί τυρί με παραδοσιακό τρόπο καθώς και τυροπιτάκια με τη βοήθεια των νέων των εργαστηρίων.

Παράλληλα στο χώρο θα πραγματοποιηθεί επίδειξη παρασκευής κηραλοιφής από κερί μέλισσας και σπαθόλαδο που παρασκευάστηκε στο εργαστήριο του θερμοκηπίου. Την ίδια μέρα στον χώρο του Παραρτήματος θα λειτουργήσει Bazaar χειροτεχνημάτων με δημιουργήματα των νέων που έχουν κατασκευαστεί υπό την επίβλεψη των υπεύθυνων τεχνιτών των εργαστηρίων.

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube