Αναζήτηση

5η Γιορτή Σποράς και Δημιουργίας

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Περιαστικοί Καλλιεργητές (Περ.Κα.) σας προσκαλούν στη "5η Γιορτή Σποράς και Δημιουργίας" που οργανώνουν την Κυριακή 7 Μαΐου στο Πάρκο Καρατάσου (πρώην στρατόπεδο). Μια γιορτή για την ελευθερία των σπόρων, την προστασία των ελεύθερων δημόσιων χώρων, την οικολογία και την αλληλεγγύη.

Με καλή παρέα

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Ολοκληρώθηκε σήμερα 30 Οκτωβρίου 2016, η 11η Πανελλήνια Φθινοπωρινή γιορτή Μανιταριών στο Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης. Την εκδήλωση οργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης μαζί με το σύλλογο Μανιταρόφιλων Αν. Μακεδονίας και Θράκης, το ΚΠΕ Παρανεστίου, το Δήμο Παρανεστίου και την υποστήριξη του Πελίτι.

11η Πανελλήνια Φθινοπωρινή γιορτή Μανιταριών στο Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης.

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Σε συνέχεια της έκδοσης του Οδηγού Πεδίου με τίτλο «Μανιτάρια του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης» ο Φορέας Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης μαζί με το σύλλογο Μανιταρόφιλων Αν. Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνουν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ την 11η Πανελλήνια Φθινοπωρινή γιορτή Μανιταριών στο Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης.

Οι κήποι της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Οι κήποι της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης

υπό

Ιεροδιακόνου Γεδεών Βαρυτίμου

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην 7η ΠανΘεσσαλική γιορτή Ανταλλαγής Παραδοσιακών Ποικιλιών, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016, στην Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Κισσάβου.

Σεβασμιώτατε….,
Οσιολογιωτάτη Αγία Καθηγουμένη…. ,
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε ….,

Εκλεκτοί σύνεδροι,

Κυρίες και κύριοι,


Με αφορμή την πρόσκληση (που γέροντά μας ΣεβασμιώτατοΜητροπολίτη Προύσης και ηγούμενο της Ι.Μ. Αγίας Τριάδος Χάλκης κ. Ελπιδοφόρο) εκ μέρους του Πελίτι και του κ. Π. Σαϊνατούδη, βρίσκομαι απόψε κοντά σας, στα πλαίσια της
7ης Πανθεσσαλικής Γιορτής Ανταλλαγής Παραδοσιακών Ποικιλιών, ως εκπρόσωπος της Μονής, για να σας παρουσιάσω την εξέλιξη των εργασιών για την ανάπλαση των κήπων της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης καθώς και τη σημερινή μορφή αυτών και ευχαριστώ για την δυνατότητα αυτή που ευγενώς μας δώσατε.

Έναρξη του 1oυ Πανελλήνιου συνέδριου βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Έναρξη του 1oυ Πανελλήνιου συνέδριου βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας

Κυρίες και Κύριοι, αγαπητοί φίλοι καλή σας μέρα.

Ευχαριστούμε που ήρθατε σήμερα εδώ προσφέροντας το χρόνο σας και την υποστήριξη σας στο «1o Πανελλήνιο συνέδριο βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας»  που οργανώνει Η Ένωση Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδας, στο Παρανέστι Δράμας, από 22-24 Νοεμβρίου 2015.

Το Δ.Σ της Ένωση Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδας, μου ζήτησε να κάνω την έναρξη του 1oυ Πανελλήνιου Συνέδριου Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και τους ευχαριστώ.

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube