Αναζήτηση

Σχηματίζοντας το σήμα του Πελίτι

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Σχηματίζοντας το σήμα του Πελίτι, στη γη του Πελίτι στο Μεσοχώρι Παρανεστίου. Μια βελανιδιά και γύρω της χορεύουν άντρες, γυναίκες και παιδιά.

Μια δάφνη συνεργασίας.

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Σήμερα 30 Οκτωβρίου 2016, στη γη του Πελίτι, σε ανάμνηση της, 11η Πανελλήνια Φθινοπωρινή γιορτή Μανιταριών στο Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης και της εξαιρετικής συνεργασίας της διοργάνωσης, φυτέψαμε μια δάφνη για τη συνεργασία, την ειρήνη, την αγάπη, τη χαρά, την αφθονία…

Μια ιστορική στιγμή για το Πελίτι.

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Φυτέψαμε στη γη του Πελίτι στις 29 Οκτωβρίου 2016, μια βελανιδιά στο κέντρο της γης του Πελίτι, με σκοπό να σχηματίσουμε το σήμα του Πελίτι στη γη. Το σήμα είναι ένα δέντρο μια βελανιδιά και γύρω του χορεύουν άντρες και γυναίκες. Στη φύτευση συμμετείχαμε: Παναγιώτης Σαϊνατούδης, Σοφία Γίδα, Ντίνα Δομούζη, Ελευθερία Κωδωνά , Σαμπίν, Σούλα Δραγουμάνη και Θανάσης Κλεώπας.

Το σπίτι των σπόρων του Πελίτι

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Το σπίτι των σπόρων του ΠελίτιΤο σπίτι των σπόρων του Πελίτι βρίσκεται στη γη του Πελίτι στο Μεσοχώρι Παρανεστίου όπου είναι η έδρα του Πελίτι. Είναι ανοιχτό για το κοινό μετά από συνεννόηση. Μπορείτε να γράψετε στο peliti(at)peliti.gr όπου (at) βάλτε @

Στο σπίτι των σπόρων του Πελίτι μπορείτε να δείτε μια συλλογή σπόρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εκθέτουμε ποικιλίες φασολιών, καλαμποκιού, σταριού, κ.λ.π. Φωτογραφίες από τις δράσεις του Πελίτι, από αγρότες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο που διασώζουν το δικό τους σπόρο, τις εκδόσεις του Πελίτι, τις διακρίσεις του στην Ελλάδα και τον κόσμο. Μπορείτε να δείτε τις πατέντες του κ. Γιώργου Κηπουρού και πολλά άλλα.

Φωτογραφίες - Το σπίτι των σπόρων του Πελίτι 10/6/2016

Παρακαλούμε στηρίξτε την αποπληρωμή του σπιτιού των σπόρων του Πελίτι.

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube