Αναζήτηση

Μια δάφνη συνεργασίας.

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Σήμερα 30 Οκτωβρίου 2016, στη γη του Πελίτι, σε ανάμνηση της, 11η Πανελλήνια Φθινοπωρινή γιορτή Μανιταριών στο Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης και της εξαιρετικής συνεργασίας της διοργάνωσης, φυτέψαμε μια δάφνη για τη συνεργασία, την ειρήνη, την αγάπη, τη χαρά, την αφθονία…

Σχηματίζοντας το σήμα του Πελίτι

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Σχηματίζοντας το σήμα του Πελίτι, στη γη του Πελίτι στο Μεσοχώρι Παρανεστίου. Μια βελανιδιά και γύρω της χορεύουν άντρες, γυναίκες και παιδιά.

Το σπίτι των σπόρων του Πελίτι

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Το σπίτι των σπόρων του ΠελίτιΤο σπίτι των σπόρων του Πελίτι βρίσκεται στη γη του Πελίτι στο Μεσοχώρι Παρανεστίου όπου είναι η έδρα του Πελίτι. Είναι ανοιχτό για το κοινό μετά από συνεννόηση. Μπορείτε να γράψετε στο peliti(at)peliti.gr όπου (at) βάλτε @

Στο σπίτι των σπόρων του Πελίτι μπορείτε να δείτε μια συλλογή σπόρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εκθέτουμε ποικιλίες φασολιών, καλαμποκιού, σταριού, κ.λ.π. Φωτογραφίες από τις δράσεις του Πελίτι, από αγρότες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο που διασώζουν το δικό τους σπόρο, τις εκδόσεις του Πελίτι, τις διακρίσεις του στην Ελλάδα και τον κόσμο. Μπορείτε να δείτε τις πατέντες του κ. Γιώργου Κηπουρού και πολλά άλλα.

Φωτογραφίες - Το σπίτι των σπόρων του Πελίτι 10/6/2016

Παρακαλούμε στηρίξτε την αποπληρωμή του σπιτιού των σπόρων του Πελίτι.

Μια ιστορική στιγμή για το Πελίτι.

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Φυτέψαμε στη γη του Πελίτι στις 29 Οκτωβρίου 2016, μια βελανιδιά στο κέντρο της γης του Πελίτι, με σκοπό να σχηματίσουμε το σήμα του Πελίτι στη γη. Το σήμα είναι ένα δέντρο μια βελανιδιά και γύρω του χορεύουν άντρες και γυναίκες. Στη φύτευση συμμετείχαμε: Παναγιώτης Σαϊνατούδης, Σοφία Γίδα, Ντίνα Δομούζη, Ελευθερία Κωδωνά , Σαμπίν, Σούλα Δραγουμάνη και Θανάσης Κλεώπας.

Ένας κόκκος σταριού

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Εκπαιδευτικά προγράμματα στη γη του Πελίτι

Ένας βασικός σκοπός του Πελίτι είναι η εκπαίδευση, η εκπαίδευση μικρών και μεγάλων. Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του το Πελίτι (1995) ξεκίνησε ομιλίες, εργαστήρια και παρουσιάσεις σε συνεργασία με σχολεία και όχι μόνο σε όλη τη χώρα.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube