Αναζήτηση

Δημοτικές εκλογές 2014

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Αγαπητοί φίλοι του Πελίτι

Ενόψει των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, έχουμε παρατηρήσει ότι ορισμένοι υποψήφιοι που συμμετέχουν παράλληλα στις δράσεις του Πελίτι ή παραβρίσκονται σε εκδηλώσεις του Πελίτι. Προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το Πελίτι προκειμένου να προσελκύσουν ψηφοφόρους.

Θέλουμε να κάνουμε σαφές σε όλους ότι το Πελίτι, δεν έχει καμία ανάμιξη σε κομματικούς μηχανισμούς, >Δημοτικούς, Περιφερειακούς, Εθνικούς ή Ευρωπαϊκούς.

Λυπούμαστε πολύ που χρησιμοποιείται το όνομα του Πελίτι προκειμένου να αυξήσουν τους ψήφους τους οι μελλοντικοί πολιτικοί άρχοντες.

Για το Πελίτι

Παναγιώτης Σαϊνατούδης

 

Υ.Σ Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το παραπάνω κείμενο γράφτηκε για τις Δημοτικές Εκλογές 2014, μετά από δύο περιστατικά, ένα στη Κομοτηνή και ένα στον Αλμυρό.

 

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube