Αναζήτηση

Όλα είναι υλοποιημένα όνειρα

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Όλα αυτά που βλέπουμε γύρο μας, τα ρούχα που φοράμε, το κινητό που έχουμε στην τσέπη μας, ο υπολογιστής που σας γράφω, το αεροπλάνο, το σεμινάριο που είμαστε εδώ. Όλα είναι υλοποιημένα όνειρα. Κάποιοι τα οραματίστηκαν, εργάστηκα σκληρά για να τα υλοποιήσουν, κάποιοι τους είπαν ότι είναι τρελοί και δεν γίνονται, τους είπαν αιρετικούς, κ.λ.π

Αυτοί όμως με υπομονή και επιμονή, με θάρρος και αισιοδοξία τα υλοποίησαν. Έτσι εμείς σήμερα μπορούμε και κάνουμε πράγματα που πριν λίγα χρόνια ήταν αδύνατον να γίνουν, έχουμε facebook, μιλάμε στο κινητό, μιλάμε με τους φίλους μας στην άκρη του κόσμου, κ.λ.π.

Ας οραματιστούμε τη ζωή μας γεμάτη αγάπη, χαρά, με συντροφικότητα και ας εργαστούμε καθημερινά βήμα, βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτή θα είναι αύριο η κοινωνία μας. Δεν θα έρθει κανένας προφήτης με το μαγικό του ραβδί για να μας τη δημιουργήσει, τη δημιουργούμε εμείς κάθε στιγμή με τα όνειρα μας τις σκέψεις μας, τις επιθυμίες μας και τις πράξεις μας.

Απόσπασμα από ομιλία μου

Παναγιώτης Σαϊνατούδης

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube