Αναζήτηση

Εκδόσεις του Πελίτι 2017

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

ΠΕΛΙΤΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Εκδόσεις του Πελίτι για το 2017

Κυκλοφορεί το 15ο τεύχος από τα Κατά Τόπους Αγροκτήματα 2016Με αφιέρωμα στις ξερικές καλλιέργειες. Το «Κατά Τόπους Αγροκτήματα» παρουσιάζει τις δράσεις του Πελίτι και έναν χάρτη με τους συνεργαζόμενους καλλιεργητές τους και κτηνοτρόφους. Το Κατά Τόπους έχει τυπωθεί συνολικά πάνω από 24.000 αντίτυπα!!! Τιμή βιβλίου 7 ευρώ συν έξοδα αποστολής.

kata topous 2016

 Η Παραδοσιακή καλλιέργεια λαχανικών και τα μυστικά της. Ο κ. Γιώργος με έναν πολύ απλό τρόπο μιλάει μέσα από τις 246 σελίδες και τις πολλές φωτογραφίες του, για τις παρατηρήσεις που έκανε και τις εμπνεύσεις του, δίνοντας μόνος του λύσεις στα προβλήματα που είχε στο χωράφι του. Καλλιέργησε χωρίς τη χρίση χημικών λιπασμάτων, φυτοφάρμακων, ραντισμάτων και χωρίς κοπριά. Τιμή βιβλίου 15 ευρώ συν έξοδα αποστολής.

Το βιβλίο του Γ. Κηπουρού

Ημερολόγιο του 2017. Τα σχέδια που το πλαισιώνουν είναι το αποτέλεσμα του βιωματικού εικαστικού σεμιναρίου που έγινε στην 15η Πανελλαδική. Γιορτή Ανταλλαγής Παραδοσιακών Ποικιλιών στα πλαίσια της 1ης Παγκόσμιας Συνάντησης για τα κοινά αγαθά. Έτσι, άνθρωποι από όλον τον κόσμο προσπαθώντας να ανακαλέσουν τη βαθύτερη σχέση ανθρώπου και σπόρου, ζωγράφισαν μαζί... Επιπλέον, μπορεί κανείς να βρει «ψαγμένες» καλλιεργητικές συμβουλές για τον κάθε μήνα... Τιμή 5 ευρώ συν έξοδα αποστολής.

calendar17

Στο «Εγχειρίδιο για τη συλλογή και τη διατήρηση των παραδοσιακών ποικιλιών, Πελίτι 2014» αναφερόμαστε στο πως μπορείτε να κρατήσετε το δικό σας σπόρο. Τιμή βιβλίου 5 ευρώ, συν έξοδα αποστολής.

egxiridio

Σπέρνοντας Όνειρα, μουσικό cd που ενώνει μουσικά κινήματα απ’ όλο τον κόσμο που αγωνίζονται για την ελευθερία της γης, του νερού, της τροφής, κ.λ.π. Κυκλοφόρησε με αφορμή τα 20 χρόνια Πελίτι. «Είμαστε διαφορετικοί είμαστε πολύχρωμοι και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό. Γιατί συνυπάρχουμε αρμονικά όπως μας διδάσκει η βιοποικιλότητα στη φύση. Είναι στο χέρι μας να κρατήσουμε αυτή την υπέροχη σοφή ισορροπία». Χαρά Σαΐτη Τιμή CD 5 ευρώ, συν έξοδα αποστολής.

cd Σπέρνοντας όνειρα

«Η Αργυρώ με το κόκκινο φτερό, οι συνταγές της χαράς» Τα παραμύθια είναι εργαλεία για να κατανοήσουν τα παιδιά καλύτερα την πραγματικότητα. Με τη βοήθεια της φαντασίας αλλά και των εικόνων ενός παραμυθιού μπορούν να γνωρίσουν ευκολότερα τον κόσμο και τις αξίες του. Να διαμορφώσουν τη ματιά στο πρόβλημα της οικονομικής κρίσης που θα κάνει τη ζωή των μεγάλων πιο ευχάριστη. Χάρις Τσεκούρα. Τιμή 7 ευρώ, συν έξοδα αποστολής.Exofilo sintages xaras

Ο κ. Γιώργος Κηπουρός εκτός από τους σπόρους, τις γνώσεις του και πολλά άλλα μας άφησε ως παρακαταθήκη και συνεχιστές και τις ανακαλύψεις του. Το εργαλείο σποράς μικρών σπόρων. Μια πατέντα που δημιούργησε για εύκολη σπορά μικρών σπόρων. Αυτή τη πατέντα την εξέλιξε το Πελίτι της Εύβοιας. Τιμή εργαλείου 35 ευρώ συν έξοδα αποστολής.

peliti ergalio sporas

 

Συλλεκτική τσάντα

tsanda

Συλλεκτική βαμβακερή τσάντα πολλαπλών χρήσεων, για τα 21 χρόνια του Πελίτι.

Έχει μακριά χερούλια. Διαστάσεις τσάντας 37 Χ 41.5 εκ

Το Πελίτι στηρίζεται οικονομικά στις εκδόσεις του, θα τις βρείτε από τα κεντρικά του Πελίτι στη Δράμα ή με 

Ηλεκτρονική παραγγελία

Πληροφορίες: peliti(*)peliti.gr αντικαταστήστε το (*) με @

Τηλέφωνο: 2521550951

Στη Θεσσαλονίκη: BIOS COOP K.Καραμανλη 42, Τηλ. 2310 811918

Στην Αθήνα: «Συν-Αλλοις», Νηλέως 35, στο Θησείο, Τηλ. 210 3456681

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube