Αναζήτηση

Βραβρεία Gourmet 2010-2011

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Ειδική μνεία για τη συμβολή στη διατήρηση της βιοποικιλότητας στον Παναγιώτη Σαϊνατούδη

 gourmet 2010 2011

gourmet2gourmet1

Νησίδες Ποιότητας 2013

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

 
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/11/2013

Η Κίνηση Πολιτών για μια Ανοιχτή Κοινωνία και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

προβάλλουν τον εθελοντισμό.

ΝΗΣΙΔΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2013

ο εθελοντισμός δείχνει το δρόμο για την Ελλάδα που θέλουμε!

Σπέρνοντας Όνειρα

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Σπέρνοντας Όνειρα

Το κείμενο γράφτηκε με αφορμή τη βράβευση του Πελίτι από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια,  ΝΗΣΙΔΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2013, Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

«Είναι φανταστικό!!! Η Ελλάδα είναι μια καταπληκτική χώρα καθώς μπορεί να αναγνωριστεί η σπουδαιότητα του έργου σας. Η τιμή αυτή δεν θα μπορούσε να δοθεί ποτέ στη Γαλλία, δηλαδή ο πρόεδρος της Δημοκρατίας  να τιμήσει τον Ντομινίκ Γκουλέτ για το έργο που έχει κάνει το Κοκοπελλί στη Γαλλία ή κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόσωπο....»

(επιστολή του προέδρου της οργάνωσης “Terre Humaine”, η οποία εδρεύει στη Γαλλία και στην Ελβετία, σχετικά με τη βράβευση του Πελίτι από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στα πλαίσια του θεσμού ΝΗΣΙΔΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2013, που συνδιοργανώνεται από την Κίνηση Πολιτών και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού,)

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube