Αναζήτηση

Πανελλαδική γιορτή

Χαριστικό Παζάρι 2017

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Ερχόμενοι στη 17η Γιορτή Σπόρων του Πελίτι στη γη του Πελίτι, το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 να θυμηθείτε πρώτα να περάσετε από την ντουλάπα σας και την αποθήκη, βγάζοντας ρούχα, βιβλία, παιχνίδια cd κ.λ.π που δεν τα χρησιμοποιείτε αλλά μπορεί να είναι χρήσιμα για κάποιον/α άλλη.

Με αυτό τον τρόπο ελευθερώνουμε τις ντουλάπες και τη ζωή μας κάνοντας χώρο για καινούριες εμπειρίες στη ζωή μας.

  • Χαριστικό παζάρι, μπορείτε να φέρεται ότι έχετε από ρούχα βιβλία, μικρό έπιπλα που δεν τα χρισημοποιήται και σας γεμίζουν το χώρο σας. Ελευθερώστε το χώρο σας και ανοίξτε χώρο για να έρθουν καινούρια πράγματα στη ζωή σας. Πάρτε ελεύθερα από το πάγκο ότι χρειάζεστε.
  • Συγκέντρωση ρούχων για τους μετανάστες που βρίσκονται στο κλειστό κέντρο κράτησης μεταναστών Παρανεστίου. Υπάρχει ανάγκη σε αντρικά ρούχα όπως παντελόνια, κάλτσες, μπλούζες, παντόφλες και παπούτσια νούμερο 42-46 κ.α συγκεντρώνουμε επίσης μουσικά όργανα, βιβλία και περιοδικά στα αγγλικά ή αραβικά και μικροσυσκευές όπως ηλεκτρικό μάτι. Επίσεις επιτραπέζια παιχνίδια όπως τράπουλες, σκάκι, τάβλι, ντόμινο, τζένγκα κ.λ.π.
  • Τέλος συγκεντρώνουμε για το Πελίτι σεντόνια, πετσέτες, μαξιλαροθήκες, κατσαρόλες, και άλλα είδη κουζίνας καθός και βιβλιοθήκες.

    Ευχαριστούμε πολύ.

 P1140669

P1140671

 

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube