Αναζήτηση

Πανελλαδική γιορτή

Επίσκεψη στο σπίτι των σπόρων του Πελίτι 2017

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Το Σάββατο στις 22 Απριλίου 2017 στη 17η Γιορτή Σπόρων του Πελίτι, οι επισκέπτες της γιορτής θα μπορούν να επισκεφτούν το σπίτι των σπόρων του Πελίτι που εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2015 με αφορμή τους εορτασμούς των 20 χρόνων Πελίτι (1995-2015) και την 1η Παγκόσμια Συνάντηση για τα Κοινά Αγαθά.

  ARI5991

Φωτογραφία: Άρης Παύλος

Στο σπίτι των σπόρων οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν σπάνιες ποικιλίες σπόρων από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Παραδοσιακά σκεύη συντήρησης σπόρων, μια έκθεση φωτογραφίας με φωτογραφίες: του Άρη Παύλου (Ελλάδα), του Γιάννη Κοσταρή (Ελλάδα) και του Άνταμ Φόρμπες (Η.Π.Α), όπου παρουσιάζουν αγρότες που κρατάνε το δικό τους σπόρο απ’ όλο τον κόσμο αλλά και φωτογραφίες από την ιστορία του Πελίτι.

Επίσης υπάρχει αρχειακό υλικό από τα 22 χρόνια Πελίτι (1995-2017) και τις τιμητικές διακρίσεις του Πελίτι.

Η είσοδος είναι δωρεάν στο σπίτι των σπόρων του Πελίτι, κάθε βοήθεια όμως είναι ευπρόσδεκτή για τη συντήριση του και την αποπληρωμή του.

Ευχαριστούμε.

 ARI5969

 ARI5974

Φωτογραφίες: Άρης Παύλος

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube