Αναζήτηση

Πώληση Σπόρων Παραδοσιακών Ελληνικών Ποικιλιών

Δημοσίευση από: Βάσω Κανελλοπούλου στις: .

Πωλούνται παραδοσιακοί σπόροι απο τον κρατικό φορέα ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη (μόνο μέχρι τέλος Μαρτίου).

Μπορείτε να βρείτε την ανακοίνωση του Οργανισμού που έχει ημερομηνία 1/3/2016 στο  http://www.elgo.gr/news.html

Η ανακοίνωση του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ δεν αναφέρει τα είδη που πωλούνται ούτε τις τιμές.

Δίνει όμως τηλέφωνα και μέηλ για επικοινωνία, επομένως αν  επικοινωνήσετε με τους αρμόδιους θα ενημερωθείτε:

τηλ. 2310471544 εσωτερικό 114 ή  μέηλ  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορείτε επίσης να περάσετε από τα γραφεία τους στη Θέρμη Θεσσαλονίκης καθημερινά μεταξύ 8-14.30 (κτήριο Ινστιτούτου Σιτηρών) 

Εάν δεν είστε κοντά στη Θεσσαλονίκη θα παραγείλετε και θα λάβετε τα σποράκια σας με το ταχυδρομείο αφού καταθέσετε το ποσό στην Πειραιώς ( 6486 040030-923) και στείλετε την απόδειξη με φαξ στο 2310473024 (να αναγράφεται χειρόγραφα το όνομα του καταθέτη) ή στο μέηλ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

 

 

 

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube