Αναζήτηση

Συνταγές

Πάστα ελιάς

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Υλικά:

ελιές, πιπεριά, ξύδι, λάδι, σκόρδο

Εκτέλεση:

Αφαιρούμε από τις ελιές τα κουκούτσια.

Πολτοποιούμε την ελιά μαζί με λίγη πιπεριά στο μούλτι, προσθέτουμε λίγο ξύδι και λάδι.

Αν θέλουμε να είναι λίγο πιο πικάντικο προσθέτουμε λίγο σκόρδο.

Τον πολτό τον βάζουμε σε μικρά βαζάκια.

Για να συντηρηθεί προσθέτουμε λίγο λάδι πριν το κλείσουμε.

Μαρία Κασιανού, Περαχώρι Ιθάκης

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube