Αναζητώντας στηρίγματα σε χαλεπούς καιρούς

Σε μια εποχής παρακμής και μαρασμού, καταναλωτισμού και φιλοχρηματίας αναζητούνται αντίδοτα, στηρίγματα και πρότυπα ώστε, συνειδητοποιώντας κάποιες αλήθειες να πάρουμε θάρρος, έμπνευση, κουράγιο.

Η αυτογνωσία, η ιστορία, η γλώσσα, η παιδεία, η μνήμη, η αγωγή,  η παράδοση, η συντροφικότητα, η οικογένεια, η πίστη, η παραγωγικότητα είναι μερικά από τα θέματα που θα θιγούν μεταξύ άλλων.  Προσωπικότητες του πνεύματος και της τέχνης, όπως και άνθρωποι που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό αλλά δημιουργούν αθόρυβα και ουσιαστικά, συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό, που θα διαρκέσει έως τον Απρίλιο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 στις 19:30
Ομιλία του Παναγιώτη Σαϊνατούδη στην Αθήνα.

Θέατρο Στοά (Μπισκίνη 55, 3η στάση Ζωγράφου, τηλ.210-7702830)

Η ομάδα Πελίτι Αθήνας θα βρίσκεται εκεί να σας γνωρίσει και να μοιράσει σπόρους. Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται να προμηθευτεί το ημερολόγιο ή τα βιβλία μας, είναι ευκαιρία να αποφύγει τα έξοδα ταχυδρομικής αποστολής.


Σπέρνοντας όνειρα - 21 χρόνια Πελίτι

Ο Παναγιώτης Σαϊνατούδης είναι ο ιδρυτής και γενικός συντονιστής του Πελίτι. Ταξίδεψε με τα πόδια για την αναζήτηση παραδοσιακών ποικιλιών σπόρων, γι’ αυτή του την προσφορά τιμήθηκε διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα. Μαζί θα μοιραστούμε ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και επηρέασε τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.


Επιμέλεια-παρουσίαση : Γιώργος Βιδάλης, δημοσιογράφος

Κάθε Τετάρτη ανά δεκαπενθήμερο στις 7.30μμ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις από το Πελίτι πατήστε εδώ