Αναζήτηση

Απόψεις - Προτάσεις

Νίκη των ινδιάνων

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Νίκη των ινδιάνων στο Standing Rock - Σταματάει ο αγωγός πετρελαίου

Όπως ανακοινώθηκε σταματάει ο αγωγός πετρελαίου που ήταν να περάσει από την περιοχή των Σιου, στην Βόρεια Ντακότα, καθώς ο στρατός δεν χορήγησε άδεια για την διέλευση του από το Standing Rock
asdf1480898023
Ο αγωγός έχει σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί, εκτός από το κομμάτι που περνάει από την λίμνη Oahe, στο Standing Rock. Ο Βοηθός Γραμματέας Πολιτικών Έργων Jo-Ellen Darcy είπε πως η απόφαση βασίστηκε στην ανάγκη να «διερευνήθουν εναλλακτικές διαδρομές» για τη διέλευση του αγωγού. Η απόφαση είναι μια νίκη για τους πολλούς χιλιάδες που κατασκήνωσαν  κοντά στην περιοχή κατασκευής, οι όποιοι έχουν πει εδώ και μήνες πως το πρόγραμμα των 3,8 δις δολαρίων, στηριζόμενο από 4 πολιτείες, θα απειλούσε το νερό και τους πολιτιστικούς χώρους.
 

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube