ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • Αντί να στενoχωριέσαι για το σκοτάδι,
  άναψε ένα φως.

 • Καλλιεργώντας τη δική σας τροφή,
  είναι σαν να τυπώνετε τα δικά σας χρήματα.

  Ron Finley

 • Aπό χέρι σε χέρι και από γενιά σε γενιά
  για να μη χάσουμε αύριο αυτά που έχουμε σήμερα.

  Παναγιώτης Σαϊνατούδης

 • Kαθημερινά με το πιρούνι μας,
  αλλάζουμε τον κόσμο.

  Παναγιώτης Σαϊνατούδης

Αναζήτηση

Κίνημα Ζωής Κύπρου

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: . Στην κατηγορία: Διεθνείς συναντήσεις

Το Πελίτι είναι καλεσμένο στην Κύπρο από 30/10-4/11/2016 από το Κίνημα Ζωής Κύπρου. Θα θέλαμε να δώσουμε μια εικόνα ποίο είναι το Κίνημα Ζωής Κύπρου.

Το Κίνημα Ζωής ξεκίνησε από το Dr Rath Healt Fountion, ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα το οποίο εργάζεται το οποίο εργάζεται με στόχο τη δημιουργία ενός υγιούς, ειρηνικού και δίκαιου κόσμου.

slider smplΤο πιο θεμελιώδη ανθρώπινο διακιώματα είναι αυτά της Υγείας και της Ζωής. Αυτά τα δικαιώματα απειλούνται καθημερινά από εταιρικά συμφέροντα τα οποία επιμένουν να βλέπουν το ανθρώπινο σώμα ως αγορά εκατομμυρίων και πηγή απεριόριστων κερδών.

Σήμερα λοιπόν, στην απαρχή του 21ου αιώνα, οι πολίτες αυτού του κόσμου καλούνται να ενωθούν και να προστατεύσουν τα αναφαίρετα δικαιώματα τους. Το Κίνημα Ζωής επιδιώκει να ενώσει τους πολίτες από όλα τα έθνη και κουλτούρες σε μια κοινή προσπάθεια για επίτευξη αυτού του στόχου, εστιάζοντας την προσοχή του σε 6 τομείς:

Υγεία για Όλους – Τερματίζοντας την παγκόσμια εξάρτηση από τα πανενταρισμένα χημικά φάρμακα και εξαλείφοντας ασθένειες βασισμένοι σε φυσικές, επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους, όπως π.χ η Κυτταρική Ιατρική και άλλες.

Τροφή για Όλους- Τερματίζοντας την «τρέλα με τα μεταλλαγμένα», και δίνοντας λύσεις στην παγκόσμια πείνα.

Ενέργεια για Όλους – Δίνοντας τέλος στην παγκόσμια εξάρτηση από το πετρέλαιο και άλλα ορυκτά καύσιμα με την εισαγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Νερό για Όλους – Τερματίζοντας τις προσπάθειες του καρτέλ για έλεγχο και δηλητηρίαση του νερού μας, διασφαλίζοντας παράλληλα πως όλοι έχουν πρόσβαση σε καθαρό και δωρεάν νερό.

Γνώση για Όλους – Δίνοντας ένα τέλος στον παγκόσμιο αναλφαβητισμό προσφέροντας επιμόρφωση για το πώς μπορούμε να απελευθερωθούμε με εργαλεία αυτάρκειας και βιώσιμες λύσεις.

Θέσεις εργασίας για όλους – Τερματίζοντας την ανεργία και διασφαλίζοντας πως όλοι μας έχουμε δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή και παραγωγική ζωή.

Το Κίνημα Ζωής Κύπρου, οργανώνει παρουσιάσεις και ομιλίες, οι οποίες έχουν ως στόχο να επιμορφώσουν και να ενεργοποιήσουν τον κόσμο της Κύπρου στους κύριους άξονες του Κινήματος Ζωής. Ο λόγος για τον οποίο η επιμόρφωση είναι τόσο σημαντική για το Κίνημα Ζωής είναι απλός: «Όσο καλύτερα αντιλαμβανόμαστε και γνωρίζουμε το παρελθόν μας τόσο πιο αποτελεσματικοί μπορούμε να είμαστε ως ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ μας»

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.molcy.life

www.movement-of-life.org και στο FB: Κίνημα Ζωής Κύπρου

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube