ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • Αντί να στενoχωριέσαι για το σκοτάδι,
  άναψε ένα φως.

 • Καλλιεργώντας τη δική σας τροφή,
  είναι σαν να τυπώνετε τα δικά σας χρήματα.

  Ron Finley

 • Aπό χέρι σε χέρι και από γενιά σε γενιά
  για να μη χάσουμε αύριο αυτά που έχουμε σήμερα.

  Παναγιώτης Σαϊνατούδης

 • Kαθημερινά με το πιρούνι μας,
  αλλάζουμε τον κόσμο.

  Παναγιώτης Σαϊνατούδης

Αναζήτηση

Στο λόφο της ελπίδας

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: . Στην κατηγορία: Διεθνείς συναντήσεις

Ο οικουμενικός πατριάρχης  κ.κ. Βαρθολομαίος, δίνει το αντίδωρο στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης μαζί με παραδοσιακούς σπόρους από το Πελίτι.

19433391 951287241680467 987299617 n

Διεθνές Συνέδριο Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας στην Αθήνα

Δημοσίευση από: Βάσω Κανελλοπούλου στις: . Στην κατηγορία: Διεθνείς συναντήσεις

Tο Πελίτι συμμετέχει στο 4ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (UniverSSE 2017), που γίνεται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα στις 9, 10 και 11 Ιουνίου. Η Βάσω Κανελλοπούλου θα μιλήσει για την «Κοινωνική και Πολιτική Σημασία των Σπόρων» το Σάββατο 9/6, συμμετέχοντας στο πάνελ με θέμα «Το Πρόταγμα της Αποανάπτυξης-Τοπικοποίησης ως απάντηση στην καταστροφή του περιβάλλοντος και των τοπικών κοινωνιών». Η σελίδα του Συνεδρίου, https://universse2017.org(για το πάνελ στο οποίο συμμετέχει το Πελίτι δείτε Σαβ.18.45-21.00)

Τελευταία μέρα χτες της Ευρωπαϊκής Συνάντησης Αγροτικής Αειφορίας

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: . Στην κατηγορία: Διεθνείς συναντήσεις

Τελευταία μέρα χτες (21/5/2017) της Ευρωπαϊκής Συνάντησης Αγροτικής Αειφορίας που διοργανώθηκε στη λίμνη Πλαστήρα από το Forum Synergies , την ΑΝΚΑ , τους Ηλιόσπορους και το Πελίτι.

Παγκόσμιο μέτωπο αντίστασης στα Γ. Τ και το φυτοφάρμακα

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: . Στην κατηγορία: Διεθνείς συναντήσεις

Στις 30 Απριλίου 2017 στη Διεθνή Συνάντηση Ενάντια στους Γ Τ Ο που πραγματοποιείτε στη Lorient, στη Βρετάνη της Γαλλίας, συμμετείχαν αντιπροσωπίες από 30 χώρες. Ιδρύθηκε το μέτωπο αντίστασης στα Γενετικά Τροποποιημένα και τα φυτοφάρμακα. Από την Ελλάδα συμμετείχε το Πελίτι που εκπροσωπήθηκε από τη Βάσω Κανελλοπούλου.

Οι προτάσεις του Πελίτι για την Κύπρο

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: . Στην κατηγορία: Διεθνείς συναντήσεις

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήσαμε τις τελευταίες επισκέψεις στη Κύπρο. Η περιοχή που επισκεφτήκαμε θύμιζε έρημο. Όλα ήταν ξερά εκτός από μια νησίδα πράσινου. Στην Κύπρο πρέπει άμεσα να ενταθούν οι προσπάθειες για τη διατήρηση της γεωργικής βιοποικιλότητας και της βλάστησης. Αλλιώς θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με τους σπόρους το νερό και την τροφή.

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube