ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • Αντί να στενoχωριέσαι για το σκοτάδι,
  άναψε ένα φως.

 • Καλλιεργώντας τη δική σας τροφή,
  είναι σαν να τυπώνετε τα δικά σας χρήματα.

  Ron Finley

 • Aπό χέρι σε χέρι και από γενιά σε γενιά
  για να μη χάσουμε αύριο αυτά που έχουμε σήμερα.

  Παναγιώτης Σαϊνατούδης

 • Kαθημερινά με το πιρούνι μας,
  αλλάζουμε τον κόσμο.

  Παναγιώτης Σαϊνατούδης

Αναζήτηση

"Αδικαιολόγητη σύμφωνα με την επιστήμη και το νόμο"!!!!

Δημοσίευση από: Βάσω Κανελλοπούλου στις: . Στην κατηγορία: Θεματικές ομάδες

Αδικαιολόγητη (!) χαρακτήρισαν οι δικηγόροι της Μονσάντο την πρόσφατη ένταξη  της γλυφοσάτης  στον κατάλογο των καρκινογόνων ουσιών στην Καλιφόρνια και προσέφυγαν στα δικαστήρια. Ως επιχείρημα χρησιμοποιούν την «επιστήμη και το νόμο»! Το ζιζανιοκτόνο Round up έχει ως δραστική  ουσία τη  γλυφοσάτη  και έχει ήδη χαρακτηριστεί ως πιθανό καρκινογόνο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Από τότε μαίνεται ένας πόλεμος για απαξίωση των ευρημάτων νοσηρότητας ενώ  οι ψεκασμοί σε δημόσια πάρκα, γήπεδα γκόλφ και αγροκτήματα  συνεχίζονται.

Θεματικές ομάδες του Πελίτι

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: . Στην κατηγορία: Θεματικές ομάδες

Στο Πελίτι εκτός από τις τοπικές ομάδες που έχουμε που δρουν κατά κύριο λόγο σε γεωγραφικό επίπεδο έχουμε και τις θεματικές ομάδες.

Η πρώτη θεματική ομάδα έγινε για τα μουσικά δρώμενα του Πελίτι. Την ομάδα συντονίζει ο Θανάσης Κλεόπας μουσικός.

Με το Θανάση ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε από 2007 μέσα από τα "Τραγουδώντας για το Πελίτι". Μέσα από τη μουσική το μήνυμα των σπόρων φτάνει στην καρδιά.

Ο Θανάσης και η μουσική οικογένεια των "ΝΑΜΑΣΤΕ" έχουν υποστηρίξει μουσικά, πολλές δεκάδες μουσικές δράσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό για το Πελίτι καθώς και τα δύο μουσικά cd "Τραγουδώντας για το Πελίτι" 2009 και "Σπέρνοντας Όνειρα" 2015.

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube